144 Hz 1ms oyuncu monitörü önerisi

SAMSUNG 23,5" LC24FG70FQMXUF 1ms(MPRT) 144Hz Quantum Dot Curved MONİTÖR

Bu monitörü bende öneririm kendim de kullanıyorum şahsen benim görüşüm bütün ıps monitörlerden daha iyi.

Renk kalitesi muazzam ama bir detay belirteyim sana.

Güncel olarak oynadığım oyunlar pubg, arma III, lol, cs.

1080 ti gibi bir kartta pubg de ultra grafiklerde 110 120 arası alıyorum.
Armada ise full ultra grafiklerde 80 120 arası alıyorum.

Cs ve lol harici diğer oyunlarda 1060 istediğin performansı veriyor ise 144hz bir monitöre yönelmeni öneririm. Zaten cs lol gibi oyunlarda 144hz'e ulaşamayan güncel ekran kartı pek yok.

Monitör önerisi olarak da samsung modelini gözün kapalı alabilirsin bütçen varsa.
Senin durumundaydım çünkü 2.5 3 ay sadece monitör bakmış biriyim ve en doğru kararı verdiğimi düşünüyorum.

Bu arada alacak diğer arkadaş için de 1.sayfadaki 27" olayına yorumum şudur;
İki monitörü de canlı karşımda görmüş biriyim ve Laptopdan masaüstüne geçiş yaptım benim için 23.5" boyutuna alışmak bile işkence oldu.

1080p oyun alanında 27 " gerçekten çok sıkıntı yaratır. 23.5" beklentileri fazlasıyla karşılar 2K ve 4K özelliği olmayan monitörün 27"lik versiyonunu almak biraz gereksiz masraf gibi duruyor benim için.

Viewsonic xg2401 içinde iyi diyorlar bi bak derim.

Yukaridaki fg70 model Samsung Benimde dikkatimi cekior fakat bi sitede input laginin 24mde olduğunu belirtmişlerdi. Curve olması avantaj mi dezavantaj mi bilemiyorum. 1100-1300tl lik 144hz tn panel üstüne 650-450tl ekleyip bunu almaya değer mi açaba. Keşke düz ekran cikarsalardi :(

Nerdeyse iki haftadır monitor araştırıyorum. İps laptoptan geçiş yapacağım icin yine ips alayım dedim. vc239h asusun genelde teshir ürünü olması sebebiyle çitayı vz249q e yükselttim. 950 tl buna vereceğime acaba 1100-1400tl arası 144hz deneyimimi yasasam diyorum. Wow, lol, eso icin değer mi? 1400 tl e çıkıncada Samsung fg70 gözüme batıyor :)

Monitor Input Lag Tests: Samsung, Acer, AOC, DELL & BenQ | DisplayLag

Son düzenleme:
Viewsonic xg2401 içinde iyi diyorlar bi bak derim.

Yukaridaki fg70 model Samsung Benimde dikkatimi cekior fakat bi sitede input laginin 24mde olduğunu belirtmişlerdi. Curve olması avantaj mi dezavantaj mi bilemiyorum. 1100-1300tl lik 144hz tn panel üstüne 650-450tl ekleyip bunu almaya değer mi açaba. Keşke düz ekran cikarsalardi :(

Nerdeyse iki haftadır monitor araştırıyorum. İps laptoptan geçiş yapacağım icin yine ips alayım dedim. vc239h asusun genelde teshir ürünü olması sebebiyle çitayı vz249q e yükselttim. 950 tl buna vereceğime acaba 1100-1400tl arası 144hz deneyimimi yasasam diyorum. Wow, lol, eso icin değer mi? 1400 tl e çıkıncada Samsung fg70 gözüme batıyor :)

Monitor Input Lag Tests: Samsung, Acer, AOC, DELL & BenQ | DisplayLag
Yani bir kere benim görüşüm 144 hz mönitör alan bir kişi internet sitelerinde dolaşırken bile vay be der. Kesinlikle imkanın varsa tadılması gereken bir hissiyat. Bütçen yeterli değilse tn panel bir 144hz de alabilirsin. Yani dediğimi yanlış anlama burada bir çok kişi tn paneli sevmez. Sadece ben olsam ne yapardım onu söylüyorum öneri yani. Fakat ben işin biraz alışma meselesi olduğunu düşünüyorum bilgisayarın renklerini sona çek 1 2 hafta takıl hissetmezsin bile bence. Sonuçta bütçen düşükse yapacak pek bir şey yok fakat alabiliyorsan samsung modelini al. Alamıyorsan da 950 tl bir monitöre vereceğine üstüne ekleme yap 144hz al derim.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı