144 Hz 24" monitör önerisi

Hocam ilginiz için çok teşekkür ederim uzun uzun yazmışsınız. Araştıracağım. Bir de sizden 24 inç önerdiğiniz bir monitör link bırakırsanız iyi olur.

ASUS TUF Gaming VG24VQ
Şiddetle önermiyorum. 2 kere garantiye gitti panel probleminden dolayı tekrar göndereceğim. Kronik ghosting probleminden bahsetmiyorum bile.
Hocam ghosting sorununu görmezden mi geliyorsunuz yoksa bir çözümünü mü buldunuz?

Ghosting yok ki bende . Olsaydı 1dk bekletmez garantiye gönderirdim, ışık hüzmesi garanti kapsamı dışında. Zaten zifiri karanlık odada siyah ekrana bakmadan belli olmuyor, ölü piksel hiç yok.

Ghosting yok ki bende . Olsaydı 1dk bekletmez garantiye gönderirdim, ışık hüzmesi garanti kapsamı dışında. Zaten zifiri karanlık odada siyah ekrana bakmadan belli olmuyor, ölü piksel hiç yok.
Hocam ışık hüzmesi kötü birşey değilmi ?

Hocam çok hoşuma gitti gerçekten ama bütçemi aşamam teşekkür ederim yine de. Bir de 27 inç fazla büyük değil mi acaba? İlk defa monitör alacağımda 24 en ideali diyorlar.
Şöyle söyleyeyim bende senelerdir 24 kullanıyordum bilgisayar masamın konumundan dolayı ama 27'ye geçince aydınlanma yaşadım. 27 gayet ideal bence sık sık FPS oyunları oynayan biri olarakta hiç sıkıntı çekmedim. 27'den sonra bana göre büyüğe kaçıyor. Zamanında bu ekranı 2 bin TL'ye almıştım ama sonra kendi hatam yüzünden kırıldı ve memnun kaldığım için tekrar aynı ekrandan aldım. Yani bana soracak olursan kaçırılmayacak fırsat çünkü 240 Hz farkını FPS oyuncusuysan baya bir hissedeceksin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…