144 Hz 4 ms VA panel

Monitör MS değerine gelene kadar ping lag input lag mouse vb. birçok değer zaten etken. Onların yanında monitör MS 1 -5 kabul edilebilir bir değer.

Buyurun, videonun hızını yavaşlatınca bile anca görülüyor, üstelik bu videoda olan değerler daha yüksek
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
.

Dikkatli bakarsanız soldakinde dürbün açıp kapatırken sağdakine göre saliseler halinde daha hızlı açıyor.
Ben öneride bulunuyorum zaten, oyun içinde fark hissedilebilir.
Arkadaşımızın 1ms monitör alması yine de daha avantajlı :)

Dikkatli bakarsanız soldakinde dürbün açıp kapatırken sağdakine göre saliseler halinde daha hızlı açıyor.
Ben öneride bulunuyorum zaten, oyun içinde fark hissedilebilir.
Arkadaşımızın 1ms monitör alması yine de daha avantajlı :)

Salise farkı var ama, yani sırf 1 ms için TN panel seçilmemeli. Eğer bütçe artarsa 1 ms daha uygun olur.

Buyurun, videonun hızını yavaşlatınca bile anca görülüyor, üstelik bu videoda olan değerler daha yüksek
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
.

Tamamdır teşekkürler

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı