144 Hz Acer 1650 Ti Laptop Önerisi

Bütçe
10.000TL
Benim görüşüm paran çoksa ThinkPad' den vazgeçmeyeceksin. O kadar çok paran yoksa ASUS ve MSI' dan vazgeçmeyeceksin.

Hocam sizin için vergi dahil hesapladım 10177 TL'ye geliyor düşünüyorsanız söylerseniz mutlu edersiniz beni.
Yine katılmıyorum.

Acer Aspire 5200G.

Bu başlık altında konuşmayın lütfen.

Ben laf etmedim zaten. Heyecanlanmayın. 4 yıl sonra falan anlarsınız ne demek istediğimi.

Hocam bana kötü yanını söyle Nitro'nun. Burada kimse Nitro'ya laf edemez. Gayet kaliteli bir modeldir. Kendi aplikasyonları ile fan ayarlama falan laptop için güzel bir özelliktir. Kimse ASUS'un Celeron laptopun bakıp bu yavaş ıyy deyip GTX 1660 Ti veya ROG STRIX'i ne laf edemez. Her şey fiyata göre.

Ben laf etmedim zaten. Heyecanlanmayın. 4 yıl sonra falan anlarsınız ne demek istediğimi.
Laf etmedim zaten.

Marka takıntım yok öyle gibi anlaşılmış sanırım kusura bakmayın. ASUS TUF serisini önermiyorlar bu bilgisayarı araştırıyordum zaten siz ne dersiniz?

Yurt dışı alabilir miyim bilemem alırsam bu olabilir fakat ailem muhtemelen izin vermez. Türkiye içerisinden öneri yapar mısınız?

O zaman Nitro 5'e laf edemezsin.
Fikrimce ASUS, MSI, GameGaraj, Acer alabilirsin. Tabi genelleme yapıyorum istediğiniz modeli atarsanız iyi kötü diye yorumlarız.

Bunlar nasıldır?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu videodan sonra ASUS TUF'ta kafamda soru işaretleri oluştu.
https://www.hepsiburada.com/lenovo-...j1duqimuMR9wqCpj5eu3wXdu2CdD4qyUaAqZqEALw_wcB Lenovo'da da choil whine sorunu varmış ileride rahatsız eder diyorlar benim amacım üniversitede de kullanabilmek (9a gidiyorum 10. sınıfta alacağım)

Fark sadece %10 ama artık 1650 Ti aşağısı alınmamalı bence, hele ki rekabetçi oyunla fazla işiniz yoksa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…