144 Hz Freesync Destekli Oyun Amaçlı Monitör Önerisi

ömür kartal

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba, oyun için 144 Hz AMD ekran kartı destekli hangi monitörü tavsiye edersiniz?

XG2401 ve ya MG248Q. Ek olarak asus yine saçma şekilde ince çerçeve kullanmış. Asus'u boşver Viewsonic al.

Asus ince çerçeve kullanmış saçma şekilde derken ? İnce çerçeve olması daha iyi bence ? Açıkçası monitor arıyorum ve ince çerçeveye önem veriyorum çünkü geniş gösteriyor

Freesync üzerine az biraz araştırma yaptım monitör alma işine çıkınca.
Çoğu monitörde dikkat çekilmese bile belli çalışma aralığı vardır freesync'in.
Çoğu marka yazmıyor bunları geneli 48 hz altına inmiyor nadiren 40 hz olanlar. Bunun altına inince bir etkisini görmeyeceksin yine görüntüde yırtılmalar olacak anlamına geliyor.

Viewsonic xg2401'de bu çalışma frekansı 28-144 arası. Şu an piyasada ki en geniş aralık herhalde.

Tabi alma amacını bilmiyorum ama 75 hz yeter diyorsan LG 29um67 modeli mevcut 21:9 oranında 29 inçlik ips panel kullanıyor. Freesync çalışma aralığı 40-75 arası. 5 ms tepki süresi var.
Benim bu modele yönelme nedenim TN panel denen rezillikten bıkmış olmam gerçi.

İlle 144 hz diyorsan ve amd ekran kartın varsa şu an piyasada ki en tatlı noktada xg2401 var.

XG2401 ve ya MG248Q. Ek olarak asus yine saçma şekilde ince çerçeve kullanmış. Asus'u boşver Viewsonic al.
Ya niye ince çerçeve düşmanısın. Bence tasarım olarak çok iyi. Bir ara ışık kaçırma olayı demiştiniz nasıl kaçıracak anlamadım?

@ömür kartal
Eğer yurt dışından alma imkanın varsa bunu önerebilirim;
Amazon.com: AOC G2460PF 24-Inch Free Sync Gaming LED Monitor, Full HD (1920 x 1080), 144hz, 1ms: Computers & Accessories
Vergi dahil 1700 liraya BenQ XL2730Z getirebilirsin 27" 2K
Amazon.com: BenQ XL2730Z 144Hz 1ms 27 inch Gaming Monitor with High Resolution and FreeSync Tech Best for CS:GO Battlefield eSport: Computers & Accessories

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…