144 Hz ile 60Hz farkı nedir?

Türkiye şartlarında monitör almak pek kolay değil maalesef

Teşekkür ederim dostlar. Daha yeni kasa aldım. Monitöre param yetmemişti. Bir ara para ayırıp 144 hz monitör almayı düşünüyorum. Herkese iyi geceler dilerim.

Türkiye şartlarında monitör almak pek kolay değil maalesef
Ya hocam ne insanlar var bir görseniz. Ben kasayı aldıktan sonra araştırmaya başladım tabi. İndirimli LG marka 144Hz monitör vardı. Adamlar indirimli fiyattan alıp ikinci el normal fiyata satıyorlar sıfır kapalı kutu ürün diye. İhtiyacı olan insanın eline bir fırsat geçiyor. Fırsatı fırsatçı ticaret yapanlar daha çok para kazanmak için değerlendiriyor.

Teşekkür ederim dostlar. Daha yeni kasa aldım. Monitöre param yetmemişti. Bir ara para ayırıp 144 hz monitör almayı düşünüyorum. Herkese iyi geceler dilerim.
Hocam Sahibinden'de kontrol edin günlük belki işinize yarayan birşey bulursunuz uygun fiyata. Ben öyle yaptım çokta içime sinen bir monitör buldum fiyatı da uygun. Umarım sizde bulursunuz.

Aynı olayı bende yaşadım. Oyunu 30FPS'e alıp bir süre oynadıktan sonra 60'a çekince düzeliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…