Tatemae Centipat Katılım 14 Haziran 2023 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Diğer 7 Aralık 2023 #1 Laptop ekranı normalde 144Hz. Kırıldı, değişim için tamirciye getirmiştim tamirci 165Hz ekran takmış. Bir sorunu olur mu?
Laptop ekranı normalde 144Hz. Kırıldı, değişim için tamirciye getirmiştim tamirci 165Hz ekran takmış. Bir sorunu olur mu?
KKPC Picopat Katılım 12 Mayıs 2023 Mesajlar 223 Çözümler 1 7 Aralık 2023 #2 Tatemae dedi: Laptop ekranı normalde 144Hz. Kırıldı, değişim için tamirciye getirmiştim tamirci 165Hz ekran takmış. Bir sorunu olur mu? Genişletmek için tıkla... Olmaz.
Tatemae dedi: Laptop ekranı normalde 144Hz. Kırıldı, değişim için tamirciye getirmiştim tamirci 165Hz ekran takmış. Bir sorunu olur mu? Genişletmek için tıkla... Olmaz.
DarkMen Hectopat Katılım 21 Mayıs 2023 Mesajlar 2.097 Çözümler 50 7 Aralık 2023 #3 Tatemae dedi: Laptop ekranı normalde 144Hz. Kırıldı, değişim için tamirciye getirmiştim tamirci 165Hz ekran takmış. Bir sorunu olur mu? Genişletmek için tıkla... Muhtemelen olmaz, overclock yapmış gibi düşünün.
Tatemae dedi: Laptop ekranı normalde 144Hz. Kırıldı, değişim için tamirciye getirmiştim tamirci 165Hz ekran takmış. Bir sorunu olur mu? Genişletmek için tıkla... Muhtemelen olmaz, overclock yapmış gibi düşünün.
Yeni Teknik Sembol Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 7 Şubat 2017 Mesajlar 3.728 Makaleler 4 Çözümler 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek müh. 7 Aralık 2023 #4 Olmaz hocam, çalışma frekansı daha düşük HZ. 'de olsaydı o zaman muhtemelen bir sorun olabilirdi. Kolay gelsin.
Olmaz hocam, çalışma frekansı daha düşük HZ. 'de olsaydı o zaman muhtemelen bir sorun olabilirdi. Kolay gelsin.
Tatemae Centipat Katılım 14 Haziran 2023 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Diğer 7 Aralık 2023 #5 KKPC dedi: Olmaz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. DarkMen dedi: Muhtemelen olmaz, overclock yapmış gibi düşünün. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkürler. Yeni Teknik Sembol dedi: Olmaz hocam, çalışma frekansı daha düşük HZ. 'de olsaydı o zaman muhtemelen bir sorun olabilirdi. Kolay gelsin. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam.
KKPC dedi: Olmaz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. DarkMen dedi: Muhtemelen olmaz, overclock yapmış gibi düşünün. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkürler. Yeni Teknik Sembol dedi: Olmaz hocam, çalışma frekansı daha düşük HZ. 'de olsaydı o zaman muhtemelen bir sorun olabilirdi. Kolay gelsin. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam.