Zel Hectopat Katılım 26 Ağustos 2018 Mesajlar 603 Çözümler 1 Yer /POC/ 30 Ekim 2018 #21 yasef dogan dedi: cs go oynyorsanız başlatma seçenekleri kodlarından bir komut ile 144 hz e ayarladınız mı Genişletmek için tıkla... Evet efendim. GKD dedi: Monitör ayarlarından 144Hz'ye ayarlı değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet efendim.
yasef dogan dedi: cs go oynyorsanız başlatma seçenekleri kodlarından bir komut ile 144 hz e ayarladınız mı Genişletmek için tıkla... Evet efendim. GKD dedi: Monitör ayarlarından 144Hz'ye ayarlı değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet efendim.
Classox Hectopat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 86 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2021 #22 Zel dedi: Merhabalar, arkadaşlar. BenQ XL2411 144 Hz monitörüm var, hiç akıcı değil. Bunu nasıl çözebilirim ? Genişletmek için tıkla... bir yolunu buldunuz mu?
Zel dedi: Merhabalar, arkadaşlar. BenQ XL2411 144 Hz monitörüm var, hiç akıcı değil. Bunu nasıl çözebilirim ? Genişletmek için tıkla... bir yolunu buldunuz mu?
Zel Hectopat Katılım 26 Ağustos 2018 Mesajlar 603 Çözümler 1 Yer /POC/ 6 Temmuz 2021 #23 Classox dedi: bir yolunu buldunuz mu? Genişletmek için tıkla... Windows 10 Updatelerin'den sonra sorunum çözüldü. Ekstra olarak NVDIA'nın getirdiği updatelerde çözmüş olabilir.
Classox dedi: bir yolunu buldunuz mu? Genişletmek için tıkla... Windows 10 Updatelerin'den sonra sorunum çözüldü. Ekstra olarak NVDIA'nın getirdiği updatelerde çözmüş olabilir.