144 Hz monitör için 1000 lira fazla vermeye değer mi?

Şu ekranlara OC sevdasından bir vazgeçin artık, yok 60Hz ama 80 oluyormuş.

Ek olarak sen sadece panele para vermiyorsun. SSD 512 GB diğerinde 256. Ekran kartı ise zaten Ti modeli. Nitro'yu tercih edin daha iyi bir laptop. Bu bütçede başka alternatifler var mıdır orasına çok hakim değilim.

Eğer oyun oynayacaksanız değer çünkü 60Hz ile yıllarca oyun oynamış ben 165Hz alınca fark ettim ki aslında oynamıyor muşum

1000 TL vermek yerine 60Hz ise bazı ekranlarin Hz değeri yükseltilebiliyor 80 84Hz civarına çıkarıp kullanibilirsiniz.

Ben 10Hz yükseltince renkler sapıtmaya başladı ve bazı bölgelerde grafik hataları gerçekleşti.

Ben 10Hz yükseltince renkler sapıtmaya başladı ve bazı bölgelerde grafik hataları gerçekleşti.

Kullandiğınız ekranin kalitesinede bağlı olabilir eski monitörüm 60Hz idi 84 Hz de bayağı guzel ve stabil bir şekilde kullanmıştım.

Bence kesin değer 60 ile 144 arasında gerçekten çok fark var uzun sürede kullanıcaksanız 100 lira farka bence değer yani ben olsam verirdim diyeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…