144 Hz monitör önerisi

509401

Hectopat
Katılım
21 Aralık 2021
Mesajlar
6.232
Çözümler
36
https://www.hepsiburada.com/msi-opt...u-monitor-p-HBCV000001KOA3?magaza=Hepsiburada merhaba, şu anki monitörüm bu. Benim için en büyük sorunu ghosting sorunu monitör ne kadar güzel olsa da ghosting ile çok kötü oluyor aradığım monitörde en büyük isteğim ghosting olabildiğince düşük olması ya da hiç olmaması lazım ve aynı boyutta olması bu boyut güzel, Hz konusunda da 144 Hz olursa iyi olur şu anlık bir bütçem yok monitör piyasasını bilmediğim için bütçede veremiyorum çok pahalı olmayacak şekilde önerirseniz iyi olur ona göre özelliklerden kısarım ya da arttırırım.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçe olmadığı için BenQ Zowie 144Hz, özelliği sayesinde ghosting neredeyse 0'a yakın.

ZOWIE XL2411P 24" 1ms 144Hz FHD HDMI DP DVI TN Pivot Espor Oyun Monitörü : Amazon.com.tr: Bilgisayar Hocam bu mu? Şu anki monitörümden boyutu düşük müdür?


İyide hocam ghosting var gibi geldi bana özelliklerine bakılırsa.
 
Evet biraz pahalı fakat ghosting problemi yoksa benim için o önemli fakat yine de pahalı.

Hocam çerçevesi var o sıkıntı. Hz konusunda illa 144 olmasına gerek yok ghosting ve boyut önemli benim için bir de 4000 TL geçmese iyi olur.

Ghosting konusunu en iyi halleden markadır kendisi bence. Almışken en iyisi olsun deyip bunu alın derim. Ama aldıktan sonra renk ayarı yapmanız gerekebilir çünkü nüyük ihtimalle hoşlanmazsınız. İnternette rehberi var renk ayarlarının yani bir sorun değil bu.(bir başkasının fikrini de alabilirsiniz tabii sadece benim fikrimle yola çıkmayın.)
 

Yeni konular

Geri
Yukarı