Taha Berk Çarpar
Hectopat
2000-2500₺ arası 144 Hz monitör önerileriniz var mı?
Bu monitörün inceleme videolarını izlediniz mi ? Ya da yabancı forumlardan kullananların yorumlarını okudunuz mu? Sadece VA Panel diye birçok arkadaş tavsiye ediyor okumadan incelemeden. Ben hepsini inceledim ve tonlarca yorum okudum. Bu monitörde kronik ölü piksel sorunu var. Ben 2 adet aldım bundan ikisindede ölü piksel çıktı. Yabancı forumlardada araştırabilirsiniz 10 kullanıcıdan 6 sında ölü piksel mevcut, o yüzden kesinlikle tavsiye etmiyorum, ha alırsınız ölü piksel çıkar o zaman 1 ay uğraşırsınız servise gönder iade et vsvs. zamaniniza yazık.Bu fiyata alabileceğiniz en iyi monitör budur ;
G-Sync içeren alternatifi mevcut ama TN panel, bu kadar yüksek bütçe varken TN'e yönelmeyin.
Amazon.com veya Reddit 'e ürünün tam modelini yazarak yorumlarına bakabilirsiniz. Bizzat yaşadım bu problemi 1 ay'ımdan oldum servis, değişim iade vsvs. Hepsiburadaninda çıkardığı problemlerden dolayı iş mahkemeye kadar gidiyordu.Kaynağını paylaşırsanız sevinirim.
Benim ürün karaladigim falan yok, ben size açık açık kaynakları belirttim, bulmak bu kadar zor ise bu sizin sorununuz, konuları bilmeden etmeden yorumlamazsanız sevinirim. Açık açık diyorum ki amazondaki 5 yıldız dahil tüm yorumları okuyun, ama işinize gelmez tabi.Kaynak belirtmeden ürün karalıyorsunuz, tüm postları atın diyen olmadı bir yada iki postu atsanız yeterliydi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.