144 Hz Monitör Önerisi

1-3 Haziran indiriminde 1732 Tl'ye Aoc Agon AG241QX aldım. Vatan arada sırada Aoc Agon serisine indirim yapıyor. Hangi sistemi kullanıyorsun ?
Yarın birçok firmada indirimler başlar. Yarın net öneri yaparım. Şimdilik AG241QX

Bu monitörün inceleme videolarını izlediniz mi ? Ya da yabancı forumlardan kullananların yorumlarını okudunuz mu? Sadece VA Panel diye birçok arkadaş tavsiye ediyor okumadan incelemeden. Ben hepsini inceledim ve tonlarca yorum okudum. Bu monitörde kronik ölü piksel sorunu var. Ben 2 adet aldım bundan ikisindede ölü piksel çıktı. Yabancı forumlardada araştırabilirsiniz 10 kullanıcıdan 6 sında ölü piksel mevcut, o yüzden kesinlikle tavsiye etmiyorum, ha alırsınız ölü piksel çıkar o zaman 1 ay uğraşırsınız servise gönder iade et vsvs. zamaniniza yazık.

Kaynağını paylaşırsanız sevinirim.
Amazon.com veya Reddit 'e ürünün tam modelini yazarak yorumlarına bakabilirsiniz. Bizzat yaşadım bu problemi 1 ay'ımdan oldum servis, değişim iade vsvs. Hepsiburadaninda çıkardığı problemlerden dolayı iş mahkemeye kadar gidiyordu.

Amazon'da önerdiğiniz CFG70 modelinde de sayısız kötü yorum mevcut.

Bu MSI modelinin yorumları ;

Bu da Samsung'un ;

Her ürün problem yaşatabilir hatta MSI iyi bile diyebiliriz. Ölü piksel de her üründe çıkabilecek bir hatadır. Ürün kusurlu çıkarsa iadesi de yapılır zaten. Reddit ile ilgili de link bırakırsanız sevinirim sayısız post mevcut.

Size öncelikle şunu belirtiyim. Size Reddit'e her yorumun postunu ayrı ayrı atamam. Fakat Amazon'da olumsuz yorumlara baktığınızda yüzde doksanının ölü piksel kaynaklı olacağını göreceksiniz. Ayrıca ben bizzat iki yıldız, üç yıldız, dört yıldız verilen yorumları özellikle okudum, onlardada insanlar ölü pikselden bahsetmiş, orada yıldızlara aldanmayın, beş yıldız verenlerdede yorumlarda ölü pikselden bahsedilmiş. Hani her monitörün olumsuz yorumu olacaktır bunda hemfikirim, fakat olumsuz yorumların hepsi ölü piksel yüzünden ise sıkıntı büyük demektir. Tekrar söylüyorum ölü piksel çıkma olasılığı yüksek, ben bizzat tecrübelerimi paylaştım iki adet aldım ikisindede ölü piksel çıktı.

Kaynak belirtmeden ürün karalıyorsunuz, tüm postları atın diyen olmadı bir yada iki postu atsanız yeterliydi.
Benim ürün karaladigim falan yok, ben size açık açık kaynakları belirttim, bulmak bu kadar zor ise bu sizin sorununuz, konuları bilmeden etmeden yorumlamazsanız sevinirim. Açık açık diyorum ki amazondaki 5 yıldız dahil tüm yorumları okuyun, ama işinize gelmez tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…