144 Hz Monitör Önerisi

Neden gelmesin kullanmıyorum etmiyorum ürünü, ben de siz dediniz diye reddit'i didik didik arayamam kusura bakmayın.
Alın size açık açık kaynak,
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Şimdi bana sarfetmiş olduğunuz, kaynak göstermeden ürün karalıyorsunuz lafını güzelce geri alırsınız.

Kaynak göstermiş miydiniz ben onu derken? Ben göremedim de yoktu herhalde. Okuyorum konuyu.
Önden belirteyim ürünü savunmuyorum şahsen zerre umurumda değil.

Ama burada ne bir kanıt var ne de bir fotoğraf en azından Amazon 1 yıldız değerlendirmelerinde fotoğraf ve kanıtlar mevcut. Bunu ürünün kötülüğüne dair kanıt olarak alamam kusura bakmayın. Kı*ı kırık bir monitör için birbirimizi kırmayalım.

Son düzenleme:
İfadeler: GCN
Kaynak göstermiş miydiniz ben onu derken? Ben göremedim de yoktu herhalde. Okuyorum konuyu.
Size açık açık kaynak verdim daha yapmam gereken birsey yoktu sanirim amazon yorumlarını teker teker okumak isinize gelmedigi icin 5 yıldızdan 1 yıldıza kadar yüzlerce ölü piksel hakkında yorum varken siz gidip redditten 1 adet yorum kaynağı istemişsiniz amazonda yüzlerce yorum varken, tabi benim salladığını falan düşündünüz, yok kaynak vermeden ürün karaliyorsunuz bilmemne size reddittende kaynak atınca baya bi afalladınız yani, şimdi laflarinizi güzelce geri alırsınız. Insanlara araştırmadan etmeden tavsiyede bulunmak ne de güzel işinize geliyor.

Laflarımı geri aldığım falan yok siz kaynaksız ürün karalıyorsunuz. Size insan gibi davrananda hata. Her monitörde ölü piksel çıkabilir bu kronik bir problem değildir güvendiğim kaynak incelemelerinde bir kronik problem belirtilmemiş o yüzden önermeye de devam edeceğim her mesajımı raporlayabilirsiniz.

Açık açık kaynak verdim falan diyerek de bana hikaye anlatmayın, şurdan okudum burdan okudum diyince size kimse inanmaz kaynağınızı önceden belirtin laf yemezsiniz.

İfadeler: GCN

[Msi marka modellerde kronik ölü piksel sorunu mevcut. 10 kişiden 6’sında çıkıyor.]
Bu bilgi bir sosyal üyesi tarafından belirtilmiştir. Bu yüzden alırken elden ve ölü piksel testi yaparak alırsa ben de bu monitörü ve Samsung modellerini öneririm.
Bir konu açmıştım 240hz TN vs 144hz VA diye. @GCN 144hz VA’nın daha mantıklı olduğuna bizleri ikna etmiştir.
Eğer siz de bu hususa takılırsınız diye belirttim.

Hala tutturmus kaynak kaynak, yok efendim ürün karaliyorsunuz bilmem ne, bakin bunları demeden önce yüzlerce amazondan yorum okudum diyorum, siz de açıp okuyun diyorum ki sallamadigim kafamdan uydurmadigim belli olsun diye, üstüne üstlük 2 adet monitör aldım ikisindede ölü piksel çıktı diyorum bizzat yaşadım diyorum , siz açık kaynaktan da anlamıyorsunuz, size noter onaylı belge gerek sanırım, size redditten kaynak atıyorum link olarak, anlamıyorsunuz, amazondan ürün kodu girip yorum okuyun diyorum yuzlerce ölü piksel sorunu yorumlari var diyorum acik acik söylüyorum ki bunu girip okuyasınız diye, siz hala papagan gibi kaynak kaynak, 5 yildiz veren dahi ölü piksel hakkında yorum yapmış diyorum girip okuyasiniz diye yok arkadaş, yine bildiğinizi okuyorsunuz, eşşeğe altın semer vursan eşşek yine eşşek derler ya bu sizin için çok doğru bir laf, siz ise üründen para alıp ürün inceleyen yerler iyi dedi diye gelmiş burda incelemeden etmeden laf yapiyorsunuz. Geçiniz.

Demeye çalıştığım Amazon yorumlarında çoğu monitörde ölü piksel ve panel aydınlatma sorunları olabiliyor, hangi monitöre bakarsanız bakın bu böyle. Sizden ricam CFG70 modelinin 1 puan sekmesini açın biraz inceleyin. Ek olarak haddinizi aşmadan yorum yaparsanız sevinirim.

Bakın haddimi aştığım falan yok burda sallamasyon uydurma şeyler de söylemiyorum , insanları biraz olsun bilinçlendirmek, yaşadıklarımı paylaşmak için yazıyorum , ben burda MSI monitör leş, çok kötü, renk kalitesi falan iğrenç gibi yorumlar yapmadim, size dedim ki açtim paşa paşa 240 yorumun hepsini okudum, bir yıldızı gectim 5 yıldız veren adam dahil ölü pikselden bahsetmiş, adam vermiş 5 yıldızı ama demiş ki herşey güzel renkler süper fakat monitörün sağ alt kısmında 1 adet ölü piksel var ama benim için sorun değil diyor, bu tarz yorumlar 5 yıldız 4 yıldız 3 yıldız verenler de o kadar çok ki insanlar okumuyor fazla yıldız verildi diye, yorumların yüzde 90'inda ölü pikselden bahsedilmiş, en başta zaten ben severek aldım bu monitörü VA panel olması renk kalitesi falan iyi diye, zaten alıpta ölü piksel çıkmayan adam öpüp başına koysun monitöre diyecek laf yok ölü piksel harici sorunu da yok. Keske bendede çıkmasaydı uğraşmasaydım 1 ay. Diğer monitörlerde de ölü piksel yorumları elbette olabilir ama genelde tearing, ışık sızması, led ışık süzmesi, renk uyumsuzluğu gibi başka sorunlar var. Samsung , Asus, Acer, Benq vs diğer monitörlerin yorumlarınıda okudum. Ciddi anlamda bunun kadar ölü piksel yorumu görmedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…