W3lys4
Hectopat
24G2U daha iyi hocam.
Benimkiyle hemen hemen aynı onda DVI bağlantısı var benimkinde yok.
O da görüntüyü iyileştirmek için kullanılan bir giriş bağlantısı
24G2U daha iyi hocam.
AOC renk canlılığı ve Panel kalitesi olarak daha iyi geliyor gözüme. DVI olmasada olur hocam bence.Benimkiyle hemen hemen aynı onda DVI bağlantısı var benimkinde yok.
O da görüntüyü iyileştirmek için kullanılan bir giriş bağlantısı.
AOC renk canlılığı ve Panel kalitesi olarak daha iyi geliyor gözüme. DVI olmasa da olur hocam bence.
Burada daha ucuz.ViewSonic senelerdir monitör üretiyor ViewSonic'e güveniyorum.
Zaten en uygun fiyatlandırmayı da yine o vermiş.
Hocam yanlış anladın galiba AOC da DVI var bende yok
Gereksiz buluyorum sırf onun için 200 TL fazla para verip AOC almayı düşünmüyorum
Yine de teşekkür ederim o monitörü de düşünmüştüm ama ViewSonic gözüme daha iyi geliyor
En az 144 Hz monitör arıyorum hem oyun hem de ders için kullanacağım. Önerebileceğiniz monitörler nelerdir?
Aklımda birkaç monitör var ama danışmak istedim. En fazla 2500 bütçe.
Aklımdakiler;
ViewSonic XG2405.
ASUS TUF Gaming VG259Q.
Bilmem. Haha atmak için sıkıntılı mı olmam gerek?@FurkannC Bunda haha atacak ne var. Sıkıntılı mısın?
24G2U al geç. VA ve TN panellere bakma bile.
Biri önerirse diye söylüyorum MSI MAG 241C alma kendisinde hem ghosting oluyor tepki süresini hızlı yapınca hem color banding i çok ve siyah ayarlayıcının ortası yok ya çok aydınlık ya da çok karanlık oluyor.
Paneller önemli.
IPS panel iyi görüntü verir. Ama TN ve VA sırf oyun içindir görüntü umursanmaz.
Yorumun komik bir yorum anlamıyorsun galiba monitörden
Nedeni VA panel olması. Eskiden IPS panel yokken çok popülerdi TN ve VA panel ama artık monitörden anlayan herkes IPS panel alıyor çünkü hem görüntüyü iyi veriyor hem de oyunlarda bir sorun çıkarmıyor tabii MHz'ı 60 Hz 75 Hz değilse. Oyun için alıyorsanız 144 Hz en az almak lazım.
144 Hz alırsanız hem oyun hem de iş ders her şeyinize iyi gider memnun kalırsınız ama alacağınız monitörde Sync özelliği olmasına dikkat edin oyunlarda kırılma olmasın, AMD olan Sync'lar AMD ekran kartı ister yani Radeon öyle kullanabilirsin o özelliği, NVIDIA yazanlar da NVIDIA ekran kartı isterler buna göre ekran kartını belirleyin yoksa üzülürsünüz yine kırılma olur.
Adaptive Sync yazıyorsa bu ikisini de destekliyor demek yani istediğiniz ekran kartını alın kırılma olmicaktır.
VA panel oyun içindir diyerek komik duruma düşen sensin. Panellerin arasında en fazla ghosting yapan panel VA dır. Bunu bilmeden bilgisizce bana anlamıyorsun demen hem komik hem üzücü.Paneller önemli.
IPS panel iyi görüntü verir. Ama TN ve VA sırf oyun içindir görüntü umursanmaz.
Yorumun komik bir yorum anlamıyorsun galiba monitörden
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.