AMD Ryzen 5 3600 işlemcim ve RX 580 8 GB ekran kartım var. Genellikle LOL oynuyorum fakat bazen yüksek grafikli oyunları da oynuyorum. 144 Hz 1 ms TN panel ve 75 Hz 4 ms VA panel 2 tane monitör var. Hangisini seçmeliyim ya da başka hangi monitörleri tavsiye edersiniz?
Acer ED242QRAbidpx 23.6" 4ms 144 Hz (DVI+HDMI+Display) Full en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Philips monitörü şu an kullanmaktayım. O acer monitörde flicker ( adını tam bilmiyorum ) aktif etmeden 1ms göremeyebilirsin. Çünkü aynı acer serisi monitörün 75hz 1ms sürümünü alıcaktım ve bu gerçekle karşılaştım. O yüzden 1ms olayına çok aldanma bir aldatmaca oluyor. Flicker aktif etmeden 10-14 ms diye duydum. Aktif edince 1ms alıyor ama görüntü kötüleşiyor ve gözü çok yorduğunu okumuştum. İyice araştırmadan alma o yüzden. Philips e gelecek olursak. VA panel curved ekran güzel görüntü veriyor fakat biraz ghost var gibi yok gibi çözemedim. Ama verdiği görüntüden memnunum. Monitörden çok anlamıyorum. Ucuza kaçarsan o acer gibi aldatırlar ve flickerle 1ms olan monitörü kitlerler. 75 hz al tn al ama kaliteli al. Ucuz alıpta gözünden olma derim.