Odasında güneş sıkıntısı olmayan, kontrast isteyen ASUS alsın. Konudaki LG'nin parlaklığı ASUS'a kıyasla yüksek olmasına rağmen 750:1 oranında komik bir statik kontrasta sahip. Ortalama IPS seviyesinin bile altında kısacası.
Ben G5' şu an ana monitörüm. Herhangi bir ghosting sıkıntısı yaşamadım MPRT konusundada gerçek rakamlar verildiğini düşünüyorum. Tekrar alsam aynı monitörü alırdım Lenovo'nun bir monitörünü kulanıyordum ancak g5'in dhaa iyi olduğunu düşünüyorum.
Ben G5' şu an ana monitörüm. Herhangi bir ghosting sıkıntısı yaşamadım MPRT konusundada gerçek rakamlar verildiğini düşünüyorum. Tekrar alsam aynı monitörü alırdım Lenovo'nun bir monitörünü kulanıyordum ancak g5'in dhaa iyi olduğunu düşünüyorum.
En ucuz Asus VP249QGR 24" 1 ms Full HD FreeSync IPS Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus VP249QGR 24" 1 ms Full HD FreeSync IPS Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 3.599,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Evet başta gerçekten öyleydi ancak monitörden Anti-Ghosting ayarını açınca %40'lara düştü. VA panelin eksisini de hissetmedim herhangi bir rekabetçi oyunda.
Evet başta gerçekten öyleydi ancak monitörden Anti-Ghosting ayarını açınca %40'lara düştü. VA panelin eksisini de hissetmedim herhangi bir rekabetçi oyunda.
O minimum ghosting değeridir 3.500 TL'ye ancak zarar ederek %5 civarı ghosting sağlayabilirler yani şu an Odyssey G5'in fiyatına olabilir ancak en dandik olan Excalibur monitörlerin fiyatına almanın mümkün olduğunu düşünmüyorum. Bir de IPS panel olması imkansız yalnızca ikisini ekleseler 5 bin TL'ye gelir.
LG 23.8" 24GN60R-B 144Hz 1Ms FreeSync Premium Full HD IPS Gaming Monitör ürününü idefix kalitesiyle satın almak için hemen tıklayın! Tüm Gaming Monitörler ürünleri için idefix`i ziyaret edin.
En ucuz Asus VP249QGR 24" 1 ms Full HD FreeSync IPS Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus VP249QGR 24" 1 ms Full HD FreeSync IPS Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 3.599,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!