144 Hz ve üstü 2K monitör önerisi

Kullandığım monitör bu. 26 Haziran tarihinde 2700 TL'ye almıştım. Amazon'da şu an 2.396,60₺

Hocam ne diyorsunuz monitörle ilgili bir yorumunuz var mı? Memnun musunuz?
Daha önce 27 inç monitör kullanmadıysanız epey büyük gelecektir. Genel olarak memnun olduğumu söyleyebilirim. 2K çözünürlük gerçekten etkileyici.

Benim sıkıntım Siyah ayarlayıcı (Black Tuner) ile ilgili. 9 ile 10 arasında bir değer olsa benim için çok daha iyi olurdu. 9 koyu 10 ise parlak geliyor.

Bir de nedense bu monitörde FreeSync'i randımanlı biçimde kullanamadım. Belki ekran kartımdan belki de sürücümden kaynaklanıyor, bilemiyorum...

Tavsiyem FreeSync olmayan bir monitör alın. Bu teknolojinin pek bir esprisi yok. Vsync açarsınız yırtılmaları önlersiniz. Hem paradan tasarruf etmiş olursunuz.

Daha önce 27 inç monitör kullanmadıysanız epey büyük gelecektir. Genel olarak memnun olduğumu söyleyebilirim. 2K çözünürlük gerçekten etkileyici.

Benim sıkıntım Siyah ayarlayıcı (Black Tuner) ile ilgili. 9 ile 10 arasında bir değer olsa benim için çok daha iyi olurdu. 9 koyu 10 ise parlak geliyor.

Bir de nedense bu monitörde FreeSync'i randımanlı biçimde kullanamadım. Belki ekran kartımdan belki de sürücümden kaynaklanıyor, bilemiyorum...

Tavsiyem FreeSync olmayan bir monitör alın. Bu teknolojinin pek bir esprisi yok. Vsync açarsınız yırtılmaları önlersiniz. Hem paradan tasarruf etmiş olursunuz.

Teşekkürler. Ekran kartınız neydi hocam. Bende RX470 var. 27 INC sorun olmaz muhtemelen. Çünkü yıllardır 46 INCH tvde pcyi kullanıyorum :) Ayrıca salt oyun için düşünmüyorum bu yüzden 27 ideal gelir gibime geliyor. 27 alınca da 2k mantıklı. Yani hem multimedya için hemde oyunlar için ideal gibi görünüyor. Ama Freesync olayı biraz üzdü.

O seviyede monitörlerin hepsinde Freesync olması lazım. Fiyat olarak eşdeğer başka monitör yok galiba. 2200 civarına Samsung var ama biraz kuşku yaratıyor.

Teşekkürler. Ekran kartınız neydi hocam. Bende RX470 var. 27 inç sorun olmaz muhtemelen. Çünkü yıllardır 46 inç TV'de PC'yi kullanıyorum. Ayrıca salt oyun için düşünmüyorum bu yüzden 27 ideal gelir gibi geliyor. 27 alınca da 2K mantıklı. Yani hem multimedya için hemde oyunlar için ideal gibi görünüyor. Ama Freesync olayı biraz üzdü.

O seviyede monitörlerin hepsinde Freesync olması lazım. Fiyat olarak eşdeğer başka monitör yok galiba. 2200 civarına Samsung var ama biraz kuşku yaratıyor.
Ekran kartım imzamda yazıyordu aslında, görünmüyorsa söyleyeyim: RX 590.

27 inç için 2K, 24 inç ve altı için 1080p idealdir. FreeSync için dediğiniz doğru, bu özelliklere sahip olup FreeSync barındırmayan bir monitör yok sanırım.

Almayı düşündüğünüz / araştırdığınız monitörleri buradan bizimle paylaşırsanız sevinirim.

Ekran kartım imzamda yazıyordu aslında, görünmüyorsa söyleyeyim: RX 590.

27 inç için 2K, 24 inç ve altı için 1080p idealdir. FreeSync için dediğiniz doğru, bu özelliklere sahip olup FreeSync barındırmayan bir monitör yok sanırım.

Almayı düşündüğünüz / araştırdığınız monitörleri buradan bizimle paylaşırsanız sevinirim.
HP 27xq 27" 144Hz 1ms (HDMI) FreeSync QHD Monitör Fiyatı , kullanıyorum ve memnunum. 2400'e bulursun, ben dolar altıyken 2300'e almıştım.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı