144 Hz vs 180 Hz

23Oesadn

Picopat
Daha fazla  
Merhaba. Ben 2 tane ASUS monitor arasında kaldım. Bütçem suanlik pek fazla degil, ayin 15'inde alacağım. Sizce 1 k farka değer mi 180 Hz almak. İyi sosyaller.

180 HZ

144 HZ

Son düzenleyen: Moderatör:
180 olan daha iyi tabi fps oyunları oynamıyorsanız tek fark hz

180 Hz olan monitörde 2 adet DP girişi var, 144'likte bu yok. Ayrıca HDMI versiyonu daha güncel, onun dışında aşağı yukarı aynılar. Bir de 144 Hz olan biraz daha az güç tüketiyor. Oynadığınız oyun türüne göre 180 Hz tercih edilebilir. Fakat onun dışında aradaki farka değmez gibi geliyor. Keşke 144 Hz olanda DP port bulunsaymış.

180 Hz olan monitörde 2 adet DP girişi var, 144'likte bu yok. Ayrıca HDMI versiyonu daha güncel, onun dışında aşağı yukarı aynılar. Bir de 144 Hz olan biraz daha az güç tüketiyor. Oynadığınız oyun türüne göre 180 Hz tercih edilebilir. Fakat onun dışında aradaki farka değmez gibi geliyor. Keşke 144 Hz olanda DP port bulunsaymış.

Rekabetçi oyunlar oynamıyorsanız 180Hz almak mantıklı olmaz.

180 olan daha iyi tabii FPS oyunları oynamıyorsanız tek fark Hz.

Cok nadir Valorant oynuyorum genellikle FiveM, Pro Soccer Online, postal 2, GTA 5 oynuyorum ve UE 5 kullanıyorum.

Ne kadar ucuz olursa o kadar isime gelir aham saham bir fark yoksa 144 alsam daha mantıklı gibi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı