1440P 144Hz monitör tavsiyesi

Huayra

Hectopat
Herkese iyi forumlar. Oyun ve film için (özelikle film) için monitör arıyorum. İstediğim özellikler:

-1440P.
-27 inc.
-144Hz.
-IPS veya VA panel (lütfen TN panel önermeyin).
-Bütçe maks 4200TL.

Çok fazla film izliyorum. (Bunun yanında oyunda oynuyorum tabii.) bu yüzden renkleri canlı monitör tavsiye ederseniz sevinirim.

Herkese iyi forumlar. Oyun ve film için (özelikle film) için monitör arıyorum. İstediğim özellikler:

-1440P.
-27 inc.
-144Hz.
-IPS veya VA panel (lütfen TN panel önermeyin).
-Bütçe maks 4200TL.

Çok fazla film izliyorum. (Bunun yanında oyunda oynuyorum tabii.) bu yüzden renkleri canlı monitör tavsiye ederseniz sevinirim.

Şu an indirimdeyken bu Monitör kaçırma derim çok şahsi kullanıyorum.

Memnun musun? Beğendiğin yada beğenmediğin yönleri nelerdir ?
Beğendiğim yönleri şık olması görüntü ve renk kalitesi ve öbür teknik özellikleri aim stabilizer HDR gibi özellikler. Beğenmediğim özelliği bütün bu özellikleri aynı anda açamıyor olmak. Yani monitörü aldım ilk başlarda film izlicem 120 hz e çekip 10 bit yapıyodum sonra oyun zamanı 144 hz e alıp g-sync kapatıp aim stabilizer açıyodum. Bi süre sonra bütün bu özelliklerden sıkıldım artık sabit 144 hz 8 bit kullanıyorum. Yani monitörün sahip olduğu çoğu özellik artık bana gereksiz geliyor. Olmasada olurdu tarzı.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı