xearhtain Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Mayıs 2015 Mesajlar 1.571 Çözümler 13 Yer Bunker Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Software Developer 16 Kasım 2023 #1 Arkadaşlar selam, Başlıkta yazdığım özelliklere sahip monitör tavsiyelerinizi bekliyorum. Bunu buldum, tavsiye eder misiniz? Amazon.com.tr
Arkadaşlar selam, Başlıkta yazdığım özelliklere sahip monitör tavsiyelerinizi bekliyorum. Bunu buldum, tavsiye eder misiniz? Amazon.com.tr
ReyuM Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Haziran 2019 Mesajlar 1.880 Çözümler 7 16 Kasım 2023 #2 Monitör güzel hocam ama bence biraz daha fiyat olarak düşüğünü bulabilirsiniz bence.
xearhtain Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Mayıs 2015 Mesajlar 1.571 Çözümler 13 Yer Bunker Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Software Developer 16 Kasım 2023 #3 ReyuM dedi: Monitör güzel hocam ama bence biraz daha fiyat olarak düşüğünü bulabilirsiniz bence. Genişletmek için tıkla... Önerin var ise link bırakabilir misin?
ReyuM dedi: Monitör güzel hocam ama bence biraz daha fiyat olarak düşüğünü bulabilirsiniz bence. Genişletmek için tıkla... Önerin var ise link bırakabilir misin?