1440p 60+Hz 23" Monitör tavsiyesi

Daha fazla  
Meslek
Network Mühendisi
2K ve 60+Hz olan 23" bir monitör arıyorum. Ama abartı olmayan bir fiyata bulamadım. Şu ana kadar 1080p 60Hz monitör kullandım hep, artık bir tadına varmanın vakti geldi diye düşünüyorum. 27" olarak arıyordum, güzel seçenekler de vardı. Ama iş yerindeki 27" ekranların yoğun kullanımda gözümü yorduğunu fark edince 23" e kaydım.

Sizce 2K 60Hz'mi tercih etmeliyim yoksa 1080p 60+Hz mi? Sistemim R5 5600X - R6700XT. Hikayeli oyunların hastasıyım, FPS bana göre değil. Almışken 60+Hz'in de tadına varayım demiştim ama 23" te pek de mümkün değil gibi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Son düzenleme:
Teşekkürler hocam tavsiye edeceğiniz başka bir monitör var ise onlara da açığım.

Bu klasmanda başka yok. 24 inç'te 2K monitör üretebilen sayılı firma var zaten. Alternatif zor. 60Hz gırla bulunur ama AOC 165Hz sunmuş. Çok düşünmemek lazım. İlla 60Hz istiyorsan Philips 245E1S/01 Monitör değerlendirilebilir. Bütçe yüksekse alternatif sunarım.

Bütçe var ama 11k gibi aşırı rakamları vermek istemiyorum. 60+ Hz deneyimim olmadığı için almaya değer mi? Gözüyle bakıyorum tavsiyelere. 8k çok düşünmeden verebileceğik bir rakam.

Bütçe var ama 11k gibi aşırı rakamları vermek istemiyorum. 60+ Hz deneyimim olmadığı için almaya değer mi? Gözüyle bakıyorum tavsiyelere. 8K çok düşünmeden verebileceğik bir rakam.

60 Hz genelde ofis monitörü tarzı işlevi oluyor. Monitörden nasıl bir beklentiniz var? Konsol bağlayacaksan mesela olur ama PC oyunları için 60 Hz bence gereksiz. 144 Hz ve üstü daha iyi akıcılık deneyimi sunuyor çünkü.

Bu şekilde söyleyen çok kişi olduğu için evdeki bilgisayarıma monitör alıyorum. Şuanda evden çalışma bahanesiyle işyerindeki gibi 27" 1080p 60hz bir monitör götürmüştüm, onu kullanıyorum. Yeni ekranı ana ekran yaparak bir süre yanda 27" ekranı kullanmaya devam etmeyi planlıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı