1440p Gaming ve oyun geliştirme için sistem önerisi

Bütçe
70-100 bin TL

AlPeReNkra

Hectopat
Daha fazla  
İyi sosyaller arkadaşlar. Bu yaz 10 yıllık yol arkadaşı PC mi yenisiyle değiştirmeyi planlıyorum. Yeni sistemimi oyun oynamak, yazılım ve oyun geliştirmek için kullanacağım. Bu yüzden minimum bir 5 sene sıkıntı çekmeden kullanabileceğim bir sistem toplamak istiyorum. Bütçe düşük değil ancak yine de fiyatına değen F/P bir şey olsa güzel olur. Ben biraz araştırma yaparak örnek bir liste çıkardım ama fazla mı gelir az mı gelir ya da daha iyi toplanabilir mi bilmiyorum o yüzden piyasayı bilen birilerine sorayım dedim. Okuduysanız bir göz atıp değişebilecek parçaları ve sistem hakkındaki düşüncelerinizi hatta direkt kendi düşündüğünüz sistemi paylaşırsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler...

İşlemci: Intel Core i7 14700KF.
Anakart: ASUS ROG STRIX B760-F Gaming Wi-Fi DDR5.
RAM: G.Skill Trident Z5 64 GB DDR5 CL32 6400 MHz.
SSD: Samsung 2TB 980 Pro.
Ekran kartı: ASUS TUF 4070 Ti Super OC.
Power Supply: ASUS ROG STRIX 1000W 80+ Gold Full modüler.
Kasa: ASUS GT502.
İşlemci soğutucu: NZXT Kraken 360mm LCD.

İyi sosyaller arkadaşlar. Bu yaz 10 yıllık yol arkadaşı PC mi yenisiyle değiştirmeyi planlıyorum. Yeni sistemimi oyun oynamak, yazılım ve oyun geliştirmek için kullanacağım. Bu yüzden minimum bir 5 sene sıkıntı çekmeden kullanabileceğim bir sistem toplamak istiyorum. Bütçe düşük değil ancak yine de fiyatına değen F/P bir şey olsa güzel olur. Ben biraz araştırma yaparak örnek bir liste çıkardım ama fazla mı gelir az mı gelir ya da daha iyi toplanabilir mi bilmiyorum o yüzden piyasayı bilen birilerine sorayım dedim. Okuduysanız bir göz atıp değişebilecek parçaları ve sistem hakkındaki düşüncelerinizi hatta direkt kendi düşündüğünüz sistemi paylaşırsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler...

İşlemci: Intel Core i7 14700KF.
Anakart: ASUS ROG STRIX B760-F Gaming Wi-Fi DDR5.
RAM: G.Skill Trident Z5 64 GB DDR5 CL32 6400 MHz.
SSD: Samsung 2TB 980 Pro.
Ekran kartı: ASUS TUF 4070 Ti Super OC.
Power Supply: ASUS ROG STRIX 1000W 80+ Gold Full modüler.
Kasa: ASUS GT502.
İşlemci soğutucu: NZXT Kraken 360mm LCD.

Kardeşim merhaba durumlar nedir aldıysan memnun kaldınmi bende aynı durumdayim sence nasıl bir yol izlemeliyim an itibarıyla bütçe 60-65k

Technopat Haberler

Geri
Yukarı