1440P'de R7 7800x3D ve RTX 4070 Ti Super sistemde darboğaz olur mu?

PCI 3.0'a RTX 4090 bağlarsan yapacağı darboğaz değildir anakartın eski olması chipset ve yonga setinden nesil eskidikçe yeni ürüne ayak uyduramaz bunların sebeplerinin hiçbir şekilde darboğaz ile alakası yok ayrıyeten ters darboğaz denilen bir şey yok sadece internet efsanesi. Kartın düşük gücünden dolayı kart tüm verimini kullanıyor ise işlemci de boşta kalıyor ise bu darboğaz değildir şu an tüm güncel güçlü bilgisayarlarda durum budur zaten o sebeple sana tekrardan güleceğim ağla biraz ahahaahahhaahahahahaahah isterse konuyu açan dostum 7950x3D'ye GT740 taksın paşalar gibi kartın tüm verimini kullanır, işlemciyin tüm verimini oyunlarda kullanamaz bu da ne drop verir ne de oyunda sıkıntı verir.

Dostum uzatmayacağım aynen haklısın düzgünce şurada bir konu tartışıyoruz yaşın küçük olduğunu sanmıyorum azıcık olgunlaş bir şey demeyeceğim haksız olmana rağmen ve bilgisizliğine rağmen yani ağla falan diye de boş atma ergen misin hacı düzgünce daha bir konu tarışamıyorsun ne kadar acınası bir durumdasın ağla demiş bir de ne yapayım oğlum sen kendini ne sanıyorsun senin yazdığın bir mesaj yüzünden kafaya falan takıcağımı sanıyorsun herhalde umursamam bile bak işine uzatma ama bu kafa yapısıyla sıkıntı yaşarsın her konuda toxiclik yapılmaz kardeşim benim konu benim dediğim şeyin doğruluğu yanlışlığı değil konu burada düzgünce adam soru sormuş herkes kendi bilgisiyle cevap vermiş gelip toxiclik yapma haddini kendinde nereden buldun?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı