144Hz 2K monitör önerisi

Bu kadar büyük birşeye gerek yok zaten her zaman oyun oynamıyorum ara sıra kafa dağıtmak için alıcam. Peki asus mu önerirsiniz yoksa samsung mu yukarıdaki arkadaşların önerdiklerinden bahsediyorum.
Hocam arkadasin onerdigi monitor 8500tl. Ips istiyorsaniz butcenizi birazdaha arttirmaniz gerek maalesef. VA panel sorun olmaz derseniz ama benim attigim samsungu alabilirsiniz. Maalesef belirttiginiz butcede ips olup 2k 144-165hz monitor yok

Hocam arkadasin onerdigi monitor 8500tl. Ips istiyorsaniz butcenizi birazdaha arttirmaniz gerek maalesef. VA panel sorun olmaz derseniz ama benim attigim samsungu alabilirsiniz. Maalesef belirttiginiz butcede ips olup 2k 144-165hz monitor yok
VA ile IPsS arasındaki fark nedir? Oynayacağım oyunlar PlayStation5 oyunlar olucak.
Örneğin;PUBG,Valorant,Minecraft,Battlefield 1,Rdr 2,GTA 5,Spiderman,Fc25 vs.
Yani her türden oyun var ama en çok hikayeli oyunlara yer vereceğim. Hangi panel tipi daha iyi olur?

VA ile IPsS arasındaki fark nedir? Oynayacağım oyunlar PlayStation5 oyunlar olucak.
Yani her türden oyun var.
Va panel bildiginiz lcd panel hocam goruntu kalitesi ips kadar iyi olmaz. Ama samsungun va si o kadar kalitesiz degil.

Va panel bildiginiz lcd panel hocam goruntu kalitesi ips kadar iyi olmaz. Ama samsungun va si o kadar kalitesiz degil.
Samsung Odyssey G5 LS27DG502EUXUF
Bu alınır mı? Yazdığı kadarıyla ips. Amazon üzerinden almayı düşünüyorum fiyatı orada 7800tl fiyatı pahalı mı yoksa ideal mi?

Yani her türden oyun var ama en çok hikayeli oyunlara yer vereceğim. Hangi panel tipi daha iyi olur?
VA panellerde kontrast ve siyahlar IPS panele göre daha iyidir, renkler IPS kadar iyi olmuyor çoğu zaman, view angle TN ile IPS arasında, ancak kaliteli bir markanın kaliteli VA paneli çoğu zaman IPS'den daha iyi oluyor.
Bunu alabilirsiniz, 70-80 cm civarı bir uzaklığım oluyor monitöre karşı, 109 PPI çoğu senaryoda yeterli, ayrıca 10 bit renk derinliği de bulunuyor. 8 bit + frc şeklinde

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı