X xSonDem Hectopat Katılım 25 Haziran 2014 Mesajlar 98 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2018 #1 Wiewsonic'in ve Gamepower'ın bu bağlamda 2 adet ucuz monitörü var. Gamepower GPR24C144 23.6" 1ms (Display+HDMI+DVI) FreeSync Fiyatı ViewSonic VX2458-C-mhd 24" 144Hz 1ms (HDMI+Display+DVI) Fiyatı Ucuza bu iki monitör var fakat görüntü berbat olabilir diye endişelerim var. Tamamıyla yayın makineme oyun için monitör arıyorum. Curved olsun istiyorum. Değerli yorumlarınızı, önerilerinizi bekliyorum. Bütçem 1500 liraya kadar çıkar.
Wiewsonic'in ve Gamepower'ın bu bağlamda 2 adet ucuz monitörü var. Gamepower GPR24C144 23.6" 1ms (Display+HDMI+DVI) FreeSync Fiyatı ViewSonic VX2458-C-mhd 24" 144Hz 1ms (HDMI+Display+DVI) Fiyatı Ucuza bu iki monitör var fakat görüntü berbat olabilir diye endişelerim var. Tamamıyla yayın makineme oyun için monitör arıyorum. Curved olsun istiyorum. Değerli yorumlarınızı, önerilerinizi bekliyorum. Bütçem 1500 liraya kadar çıkar.
İsmailsafaç Megapat Katılım 19 Aralık 2013 Mesajlar 509 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2018 #2 ViewSonic kullanıyorum. 1 Hafta olmadı daha alalı ama aşırı memnunum. Tavsiye ederim.
TMS Decapat Katılım 9 Kasım 2018 Mesajlar 444 Çözümler 2 23 Aralık 2018 #3 Benim tavsiyem Samsung LC24FG73 modeli olurdu. Fiyatı 1600 TL civarındaydı. Fakat şuan kontrol ettim 1800 TL altında fiyat bulamadım.
Benim tavsiyem Samsung LC24FG73 modeli olurdu. Fiyatı 1600 TL civarındaydı. Fakat şuan kontrol ettim 1800 TL altında fiyat bulamadım.
Tesla Bobini Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Şubat 2017 Mesajlar 14.867 Makaleler 2 Çözümler 17 Yer İzmir 23 Aralık 2018 #4 İkisi arasında Wiewsonic'i tercih edin.
JobenN Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ocak 2018 Mesajlar 1.120 23 Aralık 2018 #5 ViewSonic VX2458-C-mhd 24" 144Hz 1ms (HDMI+Display+DVI) Fiyatı Bu monitör neden ucuz?
Zireael14 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Temmuz 2017 Mesajlar 1.567 Çözümler 14 23 Aralık 2018 #6 Gamepower almayın diyoruz herkese niye hala Gamepower seçeneği sunuyorsunuz önümüze? ViewSonic iyidir. Almadan önce internette araştırın kronik sorunları var mı diye.
Gamepower almayın diyoruz herkese niye hala Gamepower seçeneği sunuyorsunuz önümüze? ViewSonic iyidir. Almadan önce internette araştırın kronik sorunları var mı diye.
X xSonDem Hectopat Katılım 25 Haziran 2014 Mesajlar 98 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2018 #7 İsmailsafaç dedi: ViewSonic kullanıyorum. 1 Hafta olmadı daha alalı ama aşırı memnunum. Tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Tam olarak linkteki benim bahsettiğim monitörü mü kullanıyorsunuz? Zireael14 dedi: Gamepower almayın diyoruz herkese niye hala Gamepower seçeneği sunuyorsunuz önümüze? ViewSonic iyidir. Almadan önce internette araştırın kronik sorunları var mı diye. Genişletmek için tıkla... JobenN dedi: ViewSonic VX2458-C-mhd 24" 144Hz 1ms (HDMI+Display+DVI) Fiyatı Bu monitör neden ucuz? Genişletmek için tıkla... Silinen üye dedi: İkisi arasında Wiewsonic'i tercih edin. Genişletmek için tıkla... Siyah ekranda çok fazla ışık sızması oluyor diyorlar o model için. TMS dedi: Benim tavsiyem Samsung LC24FG73 modeli olurdu. Fiyatı 1600 TL civarındaydı. Fakat şuan kontrol ettim 1800 TL altında fiyat bulamadım. Genişletmek için tıkla... Çok pahalı...
İsmailsafaç dedi: ViewSonic kullanıyorum. 1 Hafta olmadı daha alalı ama aşırı memnunum. Tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Tam olarak linkteki benim bahsettiğim monitörü mü kullanıyorsunuz? Zireael14 dedi: Gamepower almayın diyoruz herkese niye hala Gamepower seçeneği sunuyorsunuz önümüze? ViewSonic iyidir. Almadan önce internette araştırın kronik sorunları var mı diye. Genişletmek için tıkla... JobenN dedi: ViewSonic VX2458-C-mhd 24" 144Hz 1ms (HDMI+Display+DVI) Fiyatı Bu monitör neden ucuz? Genişletmek için tıkla... Silinen üye dedi: İkisi arasında Wiewsonic'i tercih edin. Genişletmek için tıkla... Siyah ekranda çok fazla ışık sızması oluyor diyorlar o model için. TMS dedi: Benim tavsiyem Samsung LC24FG73 modeli olurdu. Fiyatı 1600 TL civarındaydı. Fakat şuan kontrol ettim 1800 TL altında fiyat bulamadım. Genişletmek için tıkla... Çok pahalı...
İsmailsafaç Megapat Katılım 19 Aralık 2013 Mesajlar 509 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2018 #8 xSonDem dedi: Tam olarak linkteki benim bahsettiğim monitörü mü kullanıyorsunuz? Siyah ekranda çok fazla ışık sızması oluyor diyorlar o model için. Çok pahalı... Genişletmek için tıkla... Evet ben de problem yok. Çok memnunum.
xSonDem dedi: Tam olarak linkteki benim bahsettiğim monitörü mü kullanıyorsunuz? Siyah ekranda çok fazla ışık sızması oluyor diyorlar o model için. Çok pahalı... Genişletmek için tıkla... Evet ben de problem yok. Çok memnunum.