144Hz monitör önerisi

Atakan Bayat

Kilopat
Yer
Antalya
Daha fazla  
Meslek
Üniversite
Arkadaşlar şu an piyasada araştırıp bulduğunuz 144Hz 1ms olan monitörlerden sizin kullandıklarınız, önerileriniz nelerdir? Merak ediyorum. Değerli cevaplarınızı bekliyorum.

James Donkey ve Gamepower gibi markalar fiyatları ucuz olanlar; bu markalardan uzak durun diyenler var, ürünü satın alıp memnun kalanlarda var.

Monitör ve marka modeli önerilerinizi bekliyorum. Sevgiler.

BÜTÇE: 1700TL EKRAN KARTIM: ASUS ROG 2070 SUPER ADVANCED EDITION

Son düzenleme:
Bütçe nedir? Bu gibi detayları belirtmeyi unutmayın lütfen.

Markalara göre ayrım yapmayın bence.Öncelikle her markanın iyi ürünü de var kötü ürünü de.Ben Dell S2716DG 27" 2K 144 Hz G-Sync özelliklikleri olan monitörü kullanıyorum.Renk ayarları fabrika çıkışı çok kötü fakat ufak ayarlamalar ile gayet güzel oldu ve çok memnunum.
İstediğiniz çözünürlük ve kullanacağınız ekran kartına göre tavsiye istemelisiniz.Ayrıca bütçe de belirtmek gerek skala çok geniş monitörlerde.

Bütçe nedir? Bu gibi detayları belirtmeyi unutmayın lütfen.
Kusura bakmayın. 1500 TL.

24 yada 27 inch farketmez. Asus Rog 2070 Super ekran kartım var.

Benim önerim Samsung gayet güzel monitöre benziyor VA panel tek sıkıntısı 1 ms değil. Şuan indirimde hatta 1999 TL'den 1499 TL'ye düşmüş.

JD ve GP çinde üretilmiş kalitesiz ürünlere marka basıyor sadece. Şansınıza güzel gelebilir ama bizim önermememizin sebebi herhangi bir sıkıntıda muhatap bulunamaması. Oldu ki monitör bozuldu ne yapacaksınız? Müşteri memnuniyeti 0. Dediğim gibi şansınıza güzel ürün gelebilir ama kötü ürün gelirse mağdur olursunuz. Bu yüzden bilindik markalardan alınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…