144Hz monitör önerisi

Bütçe
1400-1500TL
ASUS'un rakibi var;

Özellik olarak daha iyi ama malzeme kalitesini bilemem. Kullananlar kötü demiyordu.

Not: Bu monitör 2ms'dir. ASUS olan 4ms.
0.5ms ve 1ms yazdığına bakmayın.

Cbox zaten almam biliyorum genelde Valorant CS:GO PUBG tarzı oynuyorum.

Hikaye bazlı oyunlar oynamayacaksan TN panel alabilirsin. Ben yine de IPS taraftarıyım.

Bu monitör şu an çok ilgi görüyor. Renkler önemli değil diyorsan yukarıdaki arkadaşın önerdiğini de alabilirsin.

Tam bir model söyleyemem ama şunu söyleyebilirim. Alırken ayaklık yapısına çok dikkat et çünkü ayaklıklar dandik yapılıyor. Ayaklığı üçgen olan (AOC gibi markaların ayaklığı gibi) monitörlerin muhakkak dönme özelliği olsun yoksa sakat oluyor.

Renkler önemli değil diyorsan yukarıdaki arkadaşın önerdiğini de alabilirsin.

Benim mi? Ben de IPS monitör önerdim ve önerdiğim modelin renk derinliği ASUS'dan daha iyi. Gözle fark etmek zor ama daha kötü değil yani ASUS'dan. Muhtemelen KG241QS modelini kast ettiniz yani bunu;

Eğer öyleyse doğru. Yanlış anlaşılma olmasın.

Benim mi? Ben de IPS monitör önerdim ve önerdiğim modelin renk derinliği ASUS'dan daha iyi. Gözle fark etmek zor ama daha kötü değil yani ASUS'dan. Muhtemelen KG241QS modelini kast ettiniz yani bunu;

Eğer öyleyse doğru. Yanlış anlaşılma olmasın.

Evet. Sizin ki değil. Sizin önerdiğiniz de çok güzel monitör.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı