Katılıyorum.Pubg'de olmasa bile LOL'de iyi FPS değerleri alıyorsunuzdur. Ne kadar önce ve sonra önemli, birini alıp diğerini 1 ay sonra alacaksanız ilk monitör derim, eğer birini alıp 5-6 ay belki daha uzun bir süre beklenilecekse ekran kartını almak daha mantıklı olur diye düşünüyorum.
Msi'ın 144 hz monitörlerine bakıyorum,ekran kartıda rtx 2060 ı dusunuyorum.Hangi monitör ve ekran kartını alacaksın?
Valla bende emin olamadım beklicem 1-2 ay herhalde.AMD nin yeni modelleri çıkicakmiş onlarıda merak ediyorum.Birde bu forum ne boyle abi ya faşistmisin admin uyarı verse bari direk çöküyor cezayı.Pubg'de olmasa bile LOL'de iyi FPS değerleri alıyorsunuzdur. Ne kadar önce ve sonra önemli, birini alıp diğerini 1 ay sonra alacaksanız ilk monitör derim, eğer birini alıp 5-6 ay belki daha uzun bir süre beklenilecekse ekran kartını almak daha mantıklı olur diye düşünüyorum.
Bununla asus dual oc arasindayim birde newegg diye birsey ogrendim daha demin guvenilirmi sizce site.Öncelikli olarak ekran kartı almanız çok daha mantıklı olur. Ekran kartı önerisi:
![]()
MSI GeForce RTX 2060 Ventus 6G OC 6GB GDDR6 192Bit - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.