Geçti mi çizgiler?Monitörümde FreeSync'yi açtigimda cizgiler olusuyordu. Bir arkadas AMD uygulamasi uzerinden ayar yazmis Technopat'a. 145 Hz'ye çektim. Peki bir sıkıntı olur mu?
Geçti mi çizgiler?
Bende de var aynı sorun. Geri dönüşünüzü bekliyorum hocam.Daha deneyemedim. Sabah oyun oynarken bakacağım. Şu an oyun oynamiyorum zaten sürekli çikmiyor çizgiler, oyundayken geliyor ve geri kayboluyor o da beni rahatsiz ediyor FreeSync'i açınca.
OlmazMonitörümde FreeSync'yi açtigimda cizgiler olusuyordu. Bir arkadas AMD uygulamasi uzerinden ayar yazmis Technopat'a. 145 Hz'ye çektim. Peki bir sıkıntı olur mu?
Monitörümde FreeSync'yi açtigimda cizgiler olusuyordu. Bir arkadas AMD uygulamasi uzerinden ayar yazmis Technopat'a. 145 Hz'ye çektim. Peki bir sıkıntı olur mu?
6 yıllık monitörü 60'dan 75'e çektim sorun yok hocam.Monitörümde FreeSync'yi açtigimda cizgiler olusuyordu. Bir arkadas AMD uygulamasi uzerinden ayar yazmis Technopat'a. 145 Hz'ye çektim. Peki bir sıkıntı olur mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.