14500 TL sistem toplama

KRendzer

Kilopat
Daha fazla  
Merhabalar, 14500 TL bütçem var.

Aşağıdaki iki kasa arasında kaldım. Bu iki kasaya ek olarak 1TB hdd ekletiyorum ve ikisinde de kasayı 650w olacak şekilde yükseltiyorum. Fiyatları birbirine çok yakın sizin görüşlerinizi de almak isterim.

NOVA-2060 iyidir hocam.

Başlığı görünce bu bütçeye RTX 2060 - i5 10400F sistem önermek için gelmiştim ama gördüm ki zaten bu bütçeye alabileceğiniz en iyi sistem/sistemlerin farkındasınız.

Tek üzüldüğüm nokta gaming gen tr tercih etme ihtimalinizin yüksek olması.
Şiddetle önermiyorum kendilerini.

Şimdiden hayırlı olsun, güle güle kullanın.

NOVA-2060 iyidir hocam.
Yanıtlarınız için teşekkür ederim. Gaming gende daha önce alışveriş yapmadım diğer sitelere göre daha ucuzdu oradan almayı düşünüyordum ama içime bir kurt düşmedi değil şimdi açıkcası.

Gaming Gen TR ile yaşadığım süreç ve tüm gerçekler.
Bizzat yaşanmışlıklar üzerine önermem dedim zaten.
Hemde şiddetle önermem. Konunuz dağılmasın diye uzatıp buralara çekmek istememiştim ama cidden oradan almayın.
Konuma göz gezdirirseniz eğer merak edipte, kargonun ürünü bana hasarlı getirmesine odaklanmayın lütfen. Ürünü kargo bana hasarlı getirdikten sonra bu gaming gen tr firmasının bana neler yaşattıklarına odaklanın

Bu kadar olay yaşadıktan sonra RTX 2060 - i5 10400F sistemimi Game Garaj'dan aldım ve bir sorun yaşamadım bilginize. (Tabii ki sorun yaşayan varsa çözümü nasıl olmuş onlara sormak lazım)

Teşekkür ederim inceledim konuyu gözümü korkuttu. Gamegarajda eş değer olarak bunu bulabildim Aquarius 5T11-RX6600/XT - Game Garaj yorumunuz ne olur acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…