146 günde sayısal 240 bin yapılabilir mi?

Lexathion

Yoctopat
Katılım
23 Ocak 2022
Mesajlar
1
Merhaba arkadaşlar 146 günde sıfırdan sayısaldan 240 bin yapılabilir mi? Çok geride olduğum içinde günde 12 saat falan çalışacağım ( 12 saat çalışabilirim kendimi zorlayacağım çünkü )
Not: Sadece yapılır mı yapılamaz mı yazmanız yeterli benim için.
 
Son düzenleme:
Yapılabilir.

Fakat günde 12 saat çalışma potansiyeline sahip insan sayısı oldukça az ve bu potansiyeli olan insanlar bu kadar geçe bırakmaz zaten işlerini. 12 saat çalışıp hiçbir şey anlamamak yerine kararında çalışıp iyice anlayarak çalışmayı dene.

Önemli olan çalıştığın saat değil, anlayıp anlayamadığın olacak.
 
Yarından itibaren 12 saat çalışıyorum lafı, şimdiye kadar çalışmamış biri için maalesef tamamen hayal. Ki direkt bir plan hazırlayıp sınava kadar o plana da bağlı kalınamıyor çünkü çalıştıkça planın eksikliklerini görüp değiştiriyorsun, plan tamamen başka bir hale bürünüyor. Acil durumlar ve zihinsel bunalım gibi olumsuz faktörler sebebiyle çalışamayacağın günler de olacak.

Negatif konuşmamın sebebi benim de şimdiye kadar aynı heveslerle yola çıkıp birkaç gün sonra yeniden bırakmam. Tavsiyem ''şimdiden itibaren günde şu kadar çalışsam..'' gibi hayallere girmeyip saati pek önemsemeden öncelikle hangi konuların hedef puanınıza sizi yaklaştıracağını fark edip stratejik ilerlemek. Hedefiniz zor görünüyor çünkü sıfırdan 240 bine girmek puan artırma yönünden değil, çalışmayan birinin bu sürede 240 bine girecek öğrenci moduna girebilmesi. Umarım anlatabilmişimdir. Aslında ara verilmeden ciddi ve düzenli çalışıldığında az zaman değil, illaki netlerin yükselir.
 
Kaç saat değil ne kadar verimli çalıştığın önemli. Ayrıca 5 ayda tabi bir şeyler olur fakat sıralamanız kaçtan 240 bin yapmak istiyorsunuz? Deneme sonuçlarınız nasıl? Bunun dışında temeliniz nasıl? 240 bin yüksek değil bu yüzden çalışan birinin yapacağını düşünüyorum.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı