14K TL bütçeyle alınabilecek APU sistem önerisi

H
Hocam adam öyle mi diyor şu mesajları doğru okuyun diyor ki şuan bir abu alıp ileride iyi bir ekran kartı takacağım neden düşük alayım şimdi almak için 3 ay gerekirse fps almam ama sonra iyi ekran kartı ile devam ederim diyor şuan param bu diyor.

Bak kardeşim bütün bileşenleri sıfır alıp temiz 2. el RX6600 alsa alacağı apu sistemden en az 2 katı daha fps alacak sonra istediği zamanda ekran kartını satıp yüksel model takar. 5600G ile 5600 arasında 2 katı önbellek farkı ve ciddi boyutta ghz farkı var. 5600G tek başına 5600'den performans olarak geride. APU sistem, ekran kartlı sistemden nasıl daha yüksek performans verir?

Hala dediğimi anlamıyorsunuz.

Merhaba şu an elimde 14K bütçem var ve bununla önce APU alıp sonra ki zamanlarda bir ekran kartı almak istiyorum. Alabileceğim en iyi APU sistem hangisidir?

8600G bir sistem dizebilirsiniz. Hem DDR5 olur hem de 1650 seviyesindeki dahili kartla ekran karti alana kadar idare eder.

(En son heralde 15k civari tutuyordu guncel fiyati ney bilmiyorum hafif butce arttirmaniz gerekebilir belki.)

8600G bir sistem dizebilirsiniz. Hem DDR5 olur hem de 1650 seviyesindeki dahili kartla ekran karti alana kadar idare eder.

(En son heralde 15k civari tutuyordu guncel fiyati ney bilmiyorum hafif butce arttirmaniz gerekebilir belki.)
O işlemci 7K üstüne çıkmış, bende R5 7600 düşünmüştüm ama öyle bile bütçeyi aşıyor. İlla AM4 olacak gibi.
O bütçeye rezalet APU sistemler var. AM4'te ki "G" ibareli işlemcilerde çok kazık fiyatta doğrusu.
Bütçeyi arttırıp AM5 bir APU sistem zorlayın ozaman. (En ucuz seçtim.)

1050Ti gücünde 8500G'nin grafik birimi.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dostum benim şu anlık sordum ileride yükselteceğim şu anlık PC çok kötü şu an benim oynanılacak gibi değil şu anlık az da olsa oynayabilmek için ileride zaten alacağım ekran kartını 5600G 14K TL'ye APU sistem varsa alabilirm ama soğutmasından falan pek anlamam yardımcı olursan sevinirim.

(En son herhalde 15k civari tutuyordu guncel fiyati ne bilmiyorum hafif bütçe arttirmaniz gerekebilir belki.)

Teşekkürler adamsınız bunu soruyordum işte şu anlık yani ileride zaten ekran kartı alırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…