15.000-20.000 TL telefon önerisi

• Konuyu başlatan çave
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 10
  • Görüntüleme 230

çave

Attopat
Halam için telefon alacağız. Telefon bataryası uzun ömürlü olsun ve şarjı iyi gitsin onun dışında oyun kamera vs hiç önemli değil. Kısa bir araştırmayla şu telefonları buldum ama bunlar 20k üstü, 15-20 arası dediğim kriterleri sağlayan önerilerinizi bekliyorum. İyi sosyaller. Not: Samsung model olursa daha iyi olur, Xiaomi'ler bir süre sonra sorun çıkartıyor.

Dosya Ekleri

• 1737536126947.png
    1737536126947.png
    15 KB · Görüntüleme: 48
Son düzenleyen: Moderatör:
Halam için telefon alacağız. Telefon bataryası uzun ömürlü olsun ve şarjı iyi gitsin onun dışında oyun kamera vs hiç önemli değil. Kısa bir araştırmayla şu telefonları buldum ama bunlar 20k üstü, 15-20 arası dediğim kriterleri sağlayan önerilerinizi bekliyorum. İyi sosyaller. not: Samsung model olursa daha iyi olur, Xiaomi'ler bir süre sonra sorun çıkartıyor.

S24FE alınabilir.

xiaomi 13t pro bir arkadaşım kullanıyor bataryası 2 güne yakın yetiyor ve 120wattlık adaptörü ile 20 dkde falan şarj oluyordu yanlış hatırlamıyorsam kamerası da fena değil

xiaomi 13t pro bir arkadaşım kullanıyor bataryası 2 güne yakın yetiyor ve 120wattlık adaptörü ile 20 dkde falan şarj oluyordu yanlış hatırlamıyorsam kamerası da fena değil
xiaomi marka telefonlar ilk başta iyi dayanıyor ama 1 2 yıl sonra ya şarjı çok çabuk bitiyor yada ekranda donma yaşanıyor

Samsung istiyorsanız S24 FE ama Xiaomi 14T de güzel telefon.
Özellikler hemen hemen aynı sadece 14Tnin bataryası ve rami daha yüksek ama Samsung telefonlar uzun vadede daha sağlam dayanıyor

Eğer ki çok para harcamak istemiyorsanız 15.000 civarına A35 önerebilirim. Kendim kullanıyorum, bataryası gayet yeterli.

Halam için telefon alacağız. Telefon bataryası uzun ömürlü olsun ve şarjı iyi gitsin onun dışında oyun kamera vs hiç önemli değil. Kısa bir araştırmayla şu telefonları buldum ama bunlar 20k üstü, 15-20 arası dediğim kriterleri sağlayan önerilerinizi bekliyorum. İyi sosyaller. Not: Samsung model olursa daha iyi olur, Xiaomi'ler bir süre sonra sorun çıkartıyor.
Samsung A25 13 e aldım ben memnunum açıkçası çok şık ve donanımı bence idare eder

Yeni konular

Geri
Yukarı