Merhabalar, başlıkta da bahsettiğim gibi kendime sadece oyun oynamak için bir sistem toplamak istiyorum. Bu fiyatın içerisinde yükse Hz'li bir monitör olmasını da istiyorum. Önerileriniz nelerdir? Yardımcı olursanız sevinirim.
17000 lira ile 2080Ti yapılır, belki biraz daha aşağı çekilebilir. 3000 lira ile de monitör alırsınız.
Hayali konu değildir inşallah, onaylayın, birazdan müsait olursam bir sistem atarım.
Merhabalar, başlıkta da bahsettiğim gibi kendime sadece oyun oynamak için bir sistem toplamak istiyorum. Bu fiyatın içerisinde yükse Hz'li bir monitör olmasını da istiyorum. Önerileriniz nelerdir? Yardımcı olursanız sevinirim.
Sistem acil midir? Acil değilse, beklemenizi tavsiye ederim, şuan fiyatlar uçmuş durumda ve yeni işlemciler, ekran kartları yolda. Acilse de, sistem toplamak istedim fakat ben şuanki piyasada 15-18k bütçeye yakıştırdığım sistemi bu bütçeye toplayamadım, cidden fiyatlar çok uçmuş.
Sistem acil midir? Acil değilse, beklemenizi tavsiye ederim, şu an fiyatlar uçmuş durumda ve yeni işlemciler, ekran kartları yolda. Acilse de, sistem toplamak istedim fakat ben şu anki piyasada 15-18K bütçeye yakıştırdığım sistemi bu bütçeye toplayamadım, cidden fiyatlar çok uçmuş.