Arkadaşlar gördüğünüz üzere çok aşırı fazla seçenek var. 16.000 TL'ye kadar zorlayabilirim. Herhangi bir beklentim yok sadece ileriye dönüklük amaçlı almak istiyorum. M.2 yuvası, SATA yuvası falan ne kadar fazla olursa o kadar iyi olur. Tomahawk hakkında çok fazla şikayet var o yüzden hiç seçeneklere dahi eklemedim. Sizlerin önerisini istiyorum. E-ATX bir kasaya sahibim. Pişman etmeyecek, parasını sonuna kadar hak eden bir anakart istiyorum. Tercihen X870 olursa daha iyi olur. Şimdiden çok teşekkür ederim.
MSI MAG X870 Tomahawk WiFi AM5 (LGA 1718) Soket Anakart detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
@NeverGive Up hocam siz ne tavsiye edersiniz? MSI’da mutabık kalırsak onu alabilirim. Çok fazla seçenek olduğu için sonradan pişman olacağım bir ürün almak istemiyorum.
@NeverGive Up hocam siz ne tavsiye edersiniz? MSI'da mutabık kalırsak onu alabilirim. Çok fazla seçenek olduğu için sonradan pişman olacağım bir ürün almak istemiyorum.
Kullandığım anakart bu aldığımdan beri her hangi bir problem yaşamadım. Kullandığım işlemci AMD Ryzen 9 9950x bios güncellemesi yapmadım ihtiyaç duymadım.
Kullandığım anakart bu aldığımdan beri her hangi bir problem yaşamadım. Kullandığım işlemci AMD Ryzen 9 9950x bios güncellemesi yapmadım ihtiyaç duymadım.