15.000 TL AM5 anakart önerisi

Makaleler
5
Yer
‏‏‏‏‏‏‏‏

Arkadaşlar gördüğünüz üzere çok aşırı fazla seçenek var. 16.000 TL'ye kadar zorlayabilirim. Herhangi bir beklentim yok sadece ileriye dönüklük amaçlı almak istiyorum. M.2 yuvası, SATA yuvası falan ne kadar fazla olursa o kadar iyi olur. Tomahawk hakkında çok fazla şikayet var o yüzden hiç seçeneklere dahi eklemedim. Sizlerin önerisini istiyorum. E-ATX bir kasaya sahibim. Pişman etmeyecek, parasını sonuna kadar hak eden bir anakart istiyorum. Tercihen X870 olursa daha iyi olur. Şimdiden çok teşekkür ederim.

Arkadaşlar bir de hazır konusunu açmışken sormak istiyorum. Anakart modelinden sonra gelen harf takılarının anlamı nedir?

X870e, X870-P, Pro, R tarzı bir çok şey var. Ne anlama geliyorlar?

Geç gördüm hocam değiştirdim cevabı zaten.
teşekkür ederim, dediğiniz modelde 870e’deki ‘e’ takısı ne anlama geliyor?

Burada anlatılıyor hocam.

@NeverGive Up hocam siz ne tavsiye edersiniz? MSI'da mutabık kalırsak onu alabilirim. Çok fazla seçenek olduğu için sonradan pişman olacağım bir ürün almak istemiyorum.

Kullandığım anakart bu aldığımdan beri her hangi bir problem yaşamadım. Kullandığım işlemci AMD Ryzen 9 9950x bios güncellemesi yapmadım ihtiyaç duymadım.

Son düzenleme:
Kullandığım anakart bu aldığımdan beri her hangi bir problem yaşamadım. Kullandığım işlemci AMD Ryzen 9 9950x bios güncellemesi yapmadım ihtiyaç duymadım.

Eki Görüntüle 2438458

Çok teşekkürler arkadaşlar. Seçimimi MSI’dan yana kullanacağım öyleyse.

Gigabyte Aorus falan da açıkçası gözüme çok hoş geldi. Hiç mi şans verilmez? Çok büyük farkları var mı MSI ile aralarında?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…