15.000 TL civarı gündelik laptop önerisi

Genel anlamda dayanıklı ve IPS ekran olması önemli.

Buna göre en mantıklı model konuda Swift 3 oluyor, işlemcisi vs günlük kullanım için yetecektir. Onun dışında daha geleceğe yönelik model isterseniz 12450H modellere bakmak lazım, konudaki Slim modeli güzel fakat eksisi lehimli 8 GB RAM. Bu eksi Swift 3 için de geçerli. 12450H tercih edilecekse Aspire düşünülebilir, paneli Slim'e göre daha zayıf olsa da. TR fiyatlarını bir süredir takip etmiyorum müsaitlikten dolayı, cihaz atarsan kafana takılan yorumlarım.

Buna göre en mantıklı model konuda Swift 3 oluyor, işlemcisi vs günlük kullanım için yetecektir. Onun dışında daha geleceğe yönelik model isterseniz 12450H modellere bakmak lazım, konudaki Slim modeli güzel fakat eksisi lehimli 8 GB RAM. Bu eksi Swift 3 için de geçerli. 12450H tercih edilecekse Aspire düşünülebilir, paneli Slim'e göre daha zayıf olsa da. TR fiyatlarını bir süredir takip etmiyorum müsaitlikten dolayı, cihaz atarsan kafana takılan yorumlarım.

Aspire yerine Slim daha iyi tercih olur. Slim modelin hem paneli daha biraz daha iyi hem de LPDDR5. Aspire model DDR4.

Aspire yerine Slim daha iyi tercih olur. Slim modelin hem paneli daha biraz daha iyi hem de LPDDR5. Aspire model DDR4.

Panel konusunda daha iyi olduğunu belirttim zaten. Mesele lehimli RAM'e sahip olması.

Lenovo Slim:
Daha iyi işlemci,
Daha iyi RAM,
15,6" IPS ekran.

Acer Swift:
Daha ucuz,
14" IPS ekran,
Satıcı trendyol ve vade farksız 6 taksit.

Acer Aspire:
Daha iyi işlemci,
DDR4 RAM ama upgrade'e açık.

Benim için en uygun olanı sanırım Acer Swift modeli. Sonuçta aman aman bir performans beklentim yok. Bu model yetersiz gelmeye başlarsa (epey bir sonra) direkt yenisini alırım zaten upgrade ile uğraşacağımı hiç sanmıyorum. Yorumlar için teşekkür ederim, herkese iyi akşamlar.

Lenovo Slim:
Daha iyi işlemci,
Daha iyi RAM,
15,6" IPS ekran.

Acer Swift:
Daha ucuz,
14" IPS ekran,
Satıcı trendyol ve vade farksız 6 taksit.

Acer Aspire:
Daha iyi işlemci,
DDR4 RAM ama upgrade'e açık.

Benim için en uygun olanı sanırım Acer Swift modeli. Sonuçta aman aman bir performans beklentim yok. Bu model yetersiz gelmeye başlarsa (epey bir sonra) direkt yenisini alırım zaten upgrade ile uğraşacağımı hiç sanmıyorum. Yorumlar için teşekkür ederim, herkese iyi akşamlar.
Swift'in kasa kalitesi de daha iyi genel olarak. Hayirli olsun, iyi akşamlar.

Sağlam pazarlıkla 16-17 bırakırsa çok iyi ürün.
Özellikle dizi film OLED,%100 DCI-P3 VESA 500 HDR ile 500-550nit +-. Daha kaliteli paneli olan ürün bu fiyata zor bulunur. Aklınıza yatarsa yüz yüze görüşüp inceleyip, testleri yaparak satın almanızı tavsiye ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı