15.000 TL Gaming laptop önerisi

Bütçe
15.000

Labris

Centipat
Katılım
14 Ocak 2022
Mesajlar
63
Daha fazla  
Cinsiyet
Kadın
Merhaba arkadaşlar.

Öncelikle bilgisayar seçiminden pek anlamam ve çocukken alınanlar sayılmaz ise kendime ilk defa bilgisayar alacağım. 1 aydır piyasayı araştırıyorum. 16 GB RAM, iyi bir ekran kartı (ki RTX3060 cüzdan yakıyor, 3050 için yorumlar beni düşündürüyor ancak bu fiyata RTX3050 ancak alınabilir gibi 3050 Ti bile yok piyasa da bu fiyata), 500 GB + SSD baktığım temel mevzular. Left 4 Dead 2, The Witcher serisi, mortal combat (çıkan her oyunu), fall out, CIV 5-6, age of empire serisi, her türlü tarihi oyun esasen, Forest vs. gibi oyunları oynamak için istiyorum bilgisayarı. Aslında daha düşük bütçeye gidilebilir ancak hem Laptop'da parça değişimi yapılmıyor hem de sık sık yeni bilgisayar alamam. Yani beni bir 5-6 yıl götürmesini istiyorum alacağım cihazın. Monster'ın bazı modellerini düşünüyordum ancak forumdaki kimi yorumları görünce Monster'a ne kadar güvenilir bilemiyorum.
Esasen 15k civarı kapatmak istiyorum bu işi.
Monster düşündüğüm için skalayı daha geniş tutuyordum peşin fiyatına 12 taksit fırsatı olduğu için ancak Monster'ın tam bir kumar ve şans meselesi olması güvenimi yıkrı ve vazgeçtim bu markadan.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam Dell bakabilirsiniz.
Monster'i kesinlikle tavsiye etmem arkadaşım 6 gün önce almıştı yeni olmasına rağmen sürekli donmalar, takılmalar olmasından şikayetçiydi ve şarjının 1 saatte bittiğini söylüyordu benim size tavsiyem bu cihazdır


Youtube'da inceleme videoları var izleyebilirsin.
Asla casper alma.
 
Bir de lenovo olanda tasarım hosuma gitmedi, ozellikle ortadaki acma kapama tusu ama benim icin sorun degil.
11400h bir tık.
Madem öyle tuf ile dell arasinda kalirsam %90 dell secerim.
Islemci benim icin 1. Numara iken ekran karti 2 numara.
Yani kartlar arasindaki 15w umrumda değil.
@SEMIKAANCAKIR bu arada yanlis konuya mesaj attim.
Sizi kendi konuma da beklerim.
Konu basliklari ayni olunca.
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı