masaüstüLaptop masaüstü ???
Hocam soruya biraz göz gezdirseydiniz keşke. Her konuda hemen şu soruyu yapıştırmayın.Laptop masaüstü ???
Bu sisteme bakabilirsiniz hocam geriye 4K gibi bütçe kalıyor onunla da monitör vs. alırsınız.15000 TL bütçem var monitör, klavye, mouse, mouse pad istiyorum.
Çok ağır oyunlar oynamıyorum sadece aldıktan sonra GTA 5 Forza Horizon gibi oyunlar yükleyeceğim oyunları normal ayarlarda akıcı oynatacak bilgisayar önerir misiniz?
Bilgisayarın kapasitesi fazla olsun RAM'i 16 GB olsun.
Maksimum 500 TL artırabilirim.
SSD M.2 olsun.
Bu sisteme bakabilirsiniz hocam geriye 4K gibi bütçe kalıyor onunla da monitör vs. alırsınız.
Profesyonel Oyuncu Ekipmanları
En Ucuz Oyuncu Ekipmanları için Gençer Gaming'e gelin! Hazır Sistemler, Gaming Ekipmanları ve Bilgisayar Bileşenleri için Ücretsiz Kargo fırsatını yakalayın!www.gencergaming.com Dell G2422HS 23.8 inç 165Hz 1ms Gaming Monitör
Görüntü bozulmasını yok eden ve 1ms tepkime süresine sahip bir şekilde oynunuzu oynayın.www.gaming.gen.tr James Donkey JD900 Pro Gaming (Oyun) Mouse Pad - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com Bütçenizi biraz aşıyor yanlış hesaplamadıysam. 15630TL oluyor. Klavye kötü olabilir bütçeyi çok aşmak istemedim.Klavye - Kablolu & Kablosuz Klavye - n11
Klavye ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Klavye çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com