tamam attığınız mönitörü seçtim 1300 tl klavye mause mausepad önerebilirmisinizAttığım monitörü almalısınız.
1300 tl klavye mause için toplam fiyat mı?tamam attığınız mönitörü seçtim 1300 tl klavye mause mausepad önerebilirmisiniz
1300 TL klavye mouse için toplam fiyat mı?
teşekkür ederimKlavye:
Logitech G213 Prodigy Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Logitech G213 Prodigy Kablolu Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Logitech G213 Prodigy Kablolu Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 1.099,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Mause:
Logitech G102 Lightsync Kablolu Optik Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Logitech G102 Lightsync Kablolu Optik Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Logitech G102 Lightsync Kablolu Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 399,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Mausepad:
SteelSeries QcK+ XL SSMP63003 Mouse Pad Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz SteelSeries QcK+ XL SSMP63003 Mouse Pad fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! SteelSeries QcK+ XL SSMP63003 Mouse Pad özelliklerini incele, 218,41 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Hocam kronik sourunu olduğunu bilmiyordum aydınlattığınız için teşekkürler.
hocam siz ne önerirsiniz numpadli
Mouse da F/P değil, monitör de Dell olan alınmalı.Hocam kronik sourunu olduğunu bilmiyordum aydınlattığınız için teşekkürler.