15.000 TL ile Vatan'dan PC toplama

Bütçe
15.000 TL
Hocam bu sistem hazır sistemmi yoksa vatandaki arkadaşlarlamı toplayacaksınız?
Hazır sistem değil biraz araştırarak kendim toplamaya çalıştım. Oradaki elemanlara bu konuda güvenemiyorum. O yüzden sizin fikrinizi soruyorum.

Fazladan verdiğimin farkındayım. Ama maalesef daha fazla zaman kaybetmek istemiyorum. Bunu göze alarak satın alacağım.
3060 Ti'lı bir sisteme 15K verilmez. Birkaç ay önce bu fiyata 3080'li sistem topladığımı hatırlıyorum. Bence ekran kartı hariç parçaları alıp idareten 5500 XT tarzı bir kart almak en mantıklısı. Stoklar yenilenince 5500 XT'yi satar, 3000 serisi bir kart alırsınız.

Hazır sistem değil biraz araştırarak kendim toplamaya çalıştım. Oradaki elemanlara bu konuda güvenemiyorum. O yüzden sizin fikrinizi soruyorum.

Hocam sistem gayet iyi ama sistemi nasıl kullancağınızı bilmiyorum şahsen bana 500 GB SSD az kalır sisteminizde heran hazır oyun olmasını istiyorsanız 1TB SSD almanızda fayda var onun haricinde sisteminiz gayet iyi hayırlı geceler dilerim.

3060 Ti'lı bir sisteme 15K verilmez. Birkaç ay önce bu fiyata 3080'li sistem topladığımı hatırlıyorum. Bence en mantıklısı ekran kartı hariç parçaları alıp idareten 5500 XT tarzı bir kart almak. Stoklar yenilenince 5500 XT'yi satar, 3000 serisi bir kart alırsınız.
Haklısınız ama bu durum birkaç ay önce geçerliydi ve piyasa o kadar saçma bir durumdaki bana denk geldi. Aklımda 5500XT veya türevlerini satın almak geçmiyor öneriniz için teşekkür ederim.

Haklısınız ama bu durum birkaç ay önce geçerliydi ve piyasa o kadar saçma bir durumdaki bana denk geldi. Aklımda 5500XT veya türevlerini satın almak geçmiyor öneriniz için teşekkür ederim.

Hocam 5500XT ilen RTX 3060 Ti bir kartlar değil öyle bir hata yapmayın. Ama 5500 XT alıp stoklar yenilenince elinizdeki kartı satıp 3070 alınabilir tabii o zamanın fiyatlarını kimse bilemez.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı