Hocam sistem gayet iyi ama sistemi nasıl kullancağınızı bilmiyorum şahsen bana 500 GB SSD az kalır sisteminizde heran hazır oyun olmasını istiyorsanız 1TB SSD almanızda fayda var onun haricinde sisteminiz gayet iyi hayırlı geceler dilerim.
500 GB idareten bir SSD olucak. Yapmam gereken bazı şeyler varken bütçemde ona şimdilik ayıramıyacağım. Var olan PC'de bile 120 GB'yi yıllarca kullandım tasarruf etmeyi az çok bilirim.
ULTIMA-3070 oyuncu bilgisayarı ASUS RTX 3070 8GB ekran kartı ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.
ULTIMA-3070 oyuncu bilgisayarı ASUS RTX 3070 8GB ekran kartı ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.
İtopya'dan açtım haklısınız ama oranın son zamanlarda duyduğum olumsuzluklar ve stok problemlerinden dolayı ve Vatan'da da tanıdık olduğundan alma işlemimi ertelemiştim. Lütfen aklınızda trollük veya başka bir şey gelmesin.