Güzel cevabın için bende teşekkür ederim hocam.Size karşı bi kırgınlık yok ,Hayırlı akşamlar iyi günler.Hayır ben sizin 'banane' kullandığınız sıfata takıldım. İlk mesajlara bakarak ta durumu anlayabilirsiniz. Ha dediğimi yanlış anlamış olabilirsiniz. Ama kesinlikle benim de sizinle problemim yok. Başka arkadaşlar için sitemde bulunuyorsanız tabi bu beni ilgilendiren bir durum değil. Yinede teşekkür ederim yorumunuz için.
Hocam elleriniz dert görmesin gerçekten. Anakart, Ram ve güç kaynağındaki önerilerinizi not alıcağım ve üstüne gide gide araştıracağım. Çok teşekkür ederim.ASUS GeForce DUAL RTX 3060 Ti OC 8GB GDDR6 256Bit DX12 Nvidia RGB Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ASUS GeForce DUAL RTX 3060 Ti OC 8GB GDDR6 256Bit DX12 Nvidia RGB Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com AMD Ryzen™5 5600X fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, AMD Ryzen™5 5600X en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
AMD Ryzen™5 5600X fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, AMD Ryzen™5 5600X en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com Crucial 8GB Ballistix Siyah DDR4 3600MHz CL16 1.35V PC Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da X2MSI MAG B550M BAZOOKA Amd B550 Soket AM4 DDR4 4400(OC) M.2 Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
MSI MAG B550M BAZOOKA Amd B550 Soket AM4 DDR4 4400(OC) M.2 Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
MSI MAG FORGE 100R TEMPERED GLASS 2x120mm ARGB FANLI ATX KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
MSI MAG FORGE 100R TEMPERED GLASS 2x120mm ARGB FANLI ATX KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com THERMALTAKE TOUGHPOWER GF1 80PLUS GOLD 750W FULL MMODÜLER GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
THERMALTAKE TOUGHPOWER GF1 80PLUS GOLD 750W FULL MMODÜLER GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com Samsung 500GB 870 EVO SATA 3.0 SSD fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, 500GB 870 EVO SATA 3.0 SSD en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Samsung 500GB 870 EVO SATA 3.0 SSD fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, 500GB 870 EVO SATA 3.0 SSD en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
15746 TL
Rica ederim.Hocam elleriniz dert görmesin gerçekten. Anakart, Ram ve güç kaynağındaki önerilerinizi not alıcağım ve üstüne gide gide araştıracağım. Çok teşekkür ederim.
Sormayın hocam sormayın, devletime yarasın ne diyeyim. (!)4900 TL'lik kartı, 8800 TL'ye önerince içim bir cız etti ama yapacak bir şey yok.
Hocam telefondan giriyorum, yanlış bastım kusuruma bakma. Sistemin iyi ancak ben o kasayı pek beğenmemiştim, Gungnir 110M 760TL'lik fiyatı ve fanlarıyla iyi bir seçim olacak gibi duruyor. Bir de SSD ufak farkla SN750 veya 970 EVO yapılabilir.ASUS GeForce DUAL RTX 3060 Ti OC 8GB GDDR6 256Bit DX12 Nvidia RGB Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ASUS GeForce DUAL RTX 3060 Ti OC 8GB GDDR6 256Bit DX12 Nvidia RGB Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com AMD Ryzen™5 5600X fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, AMD Ryzen™5 5600X en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
AMD Ryzen™5 5600X fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, AMD Ryzen™5 5600X en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com Crucial 8GB Ballistix Siyah DDR4 3600MHz CL16 1.35V PC Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da X2MSI MAG B550M BAZOOKA Amd B550 Soket AM4 DDR4 4400(OC) M.2 Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
MSI MAG B550M BAZOOKA Amd B550 Soket AM4 DDR4 4400(OC) M.2 Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
MSI MAG FORGE 100R TEMPERED GLASS 2x120mm ARGB FANLI ATX KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
MSI MAG FORGE 100R TEMPERED GLASS 2x120mm ARGB FANLI ATX KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com THERMALTAKE TOUGHPOWER GF1 80PLUS GOLD 750W FULL MMODÜLER GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
THERMALTAKE TOUGHPOWER GF1 80PLUS GOLD 750W FULL MMODÜLER GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com Samsung 500GB 870 EVO SATA 3.0 SSD fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, 500GB 870 EVO SATA 3.0 SSD en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Samsung 500GB 870 EVO SATA 3.0 SSD fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, 500GB 870 EVO SATA 3.0 SSD en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
15746 TL
4900 TL'lik kartı, 8800 TL'ye önerince içim bir cız etti ama yapacak bir şey yok.
Arkadaşın topladığı sistem 15700 TL ediyordu. Ben de bütçeyi geçmemek için bazı şeylerden kıstım. Tabii ki bütçe arttırılırsa değiştirilebilecek parçalar var.Hocam telefondan giriyorum, yanlış bastım kusuruma bakma. Sistemin iyi ancak ben o kasayı pek beğenmemiştim, Gungnir 110M 760TL'lik fiyatı ve fanlarıyla iyi bir seçim olacak gibi duruyor. Bir de SSD ufak farkla SN750 veya 970 EVO yapılabilir.
Kasa fiyatına göre havalandırmasının çokta kötü olmadığını okumuştum forumda. Hem etrafımda ki arkadaşlarımda kullanınca çokta problem yaşatıcağını düşünmüyorum. 970 EVO ve 960 EVO arasında parasını verebilecek bir fark var mı peki?Hocam telefondan giriyorum, yanlış bastım kusuruma bakma. Sistemin iyi ancak ben o kasayı pek beğenmemiştim, Gungnir 110M 760TL'lik fiyatı ve fanlarıyla iyi bir seçim olacak gibi duruyor. Bir de SSD ufak farkla SN750 veya 970 EVO yapılabilir.
Tabi görünüş biraz tercih meselesi ama bütçemi biraz daha aşmam beni zora sokucağından bu durumu bu şekilde atlatabilirim.(Her ne kadar görünüşünü beğenmesem de) Forge kötü bir kasa değil ancak Gungnir'in kalite ve özellik anlamında üstünlükleri var.
Dostum ben konu hakkında sadece yardım istiyorum. Konu dışındaki fikirleriniz önemli de olsa burayı meşgul etmeyerek işi bilen insanlardan destek istiyorum. Tek seçeneğim bu ve zaten devlete ne olursa olsun ha böyle ha şöyle ödemek zorunda kalıyoruz. Beklemekten de fazlasıyla gına geldi.
Hocam konuyu başındaki uyarıyı okumanızı ricada bulunuyorum. Lütfen sadece sistem hakkında fikriniz benim için önemli.