15.000 TL ile Vatan'dan PC toplama

Bütçe
15.000 TL
Güzel cevabın için bende teşekkür ederim hocam.Size karşı bi kırgınlık yok ,Hayırlı akşamlar iyi günler.

Hocam elleriniz dert görmesin gerçekten. Anakart, Ram ve güç kaynağındaki önerilerinizi not alıcağım ve üstüne gide gide araştıracağım. Çok teşekkür ederim.

Hocam telefondan giriyorum, yanlış bastım kusuruma bakma. Sistemin iyi ancak ben o kasayı pek beğenmemiştim, Gungnir 110M 760TL'lik fiyatı ve fanlarıyla iyi bir seçim olacak gibi duruyor. Bir de SSD ufak farkla SN750 veya 970 EVO yapılabilir.

Arkadaşın topladığı sistem 15700 TL ediyordu. Ben de bütçeyi geçmemek için bazı şeylerden kıstım. Tabii ki bütçe arttırılırsa değiştirilebilecek parçalar var.

Kasa fiyatına göre havalandırmasının çokta kötü olmadığını okumuştum forumda. Hem etrafımda ki arkadaşlarımda kullanınca çokta problem yaşatıcağını düşünmüyorum. 970 EVO ve 960 EVO arasında parasını verebilecek bir fark var mı peki?

(Her ne kadar görünüşünü beğenmesem de) Forge kötü bir kasa değil ancak Gungnir'in kalite ve özellik anlamında üstünlükleri var.
Tabi görünüş biraz tercih meselesi ama bütçemi biraz daha aşmam beni zora sokucağından bu durumu bu şekilde atlatabilirim.

Hobbaa ayıp ettin. Bende aceleden dolayı şimdi aldım ama arkadaşların dediği doğru, acelen yoksa bekle o fiyata o sistemden çok daha iyi sistem toplarsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…