15.000 TL kalemli tablet önerisi

Marek Sapara

Picopat
Daha fazla  
15-16 bin TL arası muhakkak kalemi bulunabilecek bir tablet arıyorum. Xiaomi Pad 7 gözüme çarptı fakat ona uygun kalem bulabilir miyim bilmiyorum. Bilgisi olan varsa yardımcı olur musunuz?

Honor pad 9. Kalem klavyeli kılıf herşey var.
Kalem şart olmasa dediğiniz gibi başka seçeneklerde var. Ama kalemi ayarlarsınız piyasadan. Öyle bi düşünün derim

Honor pad 9. Kalem klavyeli kılıf herşey var.
Kalem şart olmasa dediğiniz gibi başka seçeneklerde var. Ama kalemi ayarlarsınız piyasadan. Öyle bi düşünün derim
Xiaomi pad 7 için uygun kalem öneriniz var mı? Ve ipad a16 hakkında ne düşünüyorsunuz pad 7'ye kıyasla avantajlı olur mu?

Xiaomi pad 7 için uygun kalem öneriniz var mı? Ve ipad a16 hakkında ne düşünüyorsunuz pad 7'ye kıyasla avantajlı olur mu?
İpad daha güçlü ama ekran gerçekten çok geri kaldı pad 7’de ekran gayet iyi ve güçte ise çokta geride değil 3dmarkta a16’nın önüne geçiyor sadece geekbench 6’da biraz fark var ama o fark ekran’dan bence fazlasıyla kapatıyor. Bir diğer fark ise işletim sisteminde orası biraz mühim.

Dosya Ekleri

• IMG_2813.jpeg
    IMG_2813.jpeg
    102,3 KB · Görüntüleme: 16
  • IMG_2814.jpeg
    IMG_2814.jpeg
    185,6 KB · Görüntüleme: 22
  • IMG_2815.jpeg
    IMG_2815.jpeg
    71 KB · Görüntüleme: 19
Kalem tavsiyen var mı ben baktım ama pek bir şey bulamadım
Hocam amazonda xiaomi smart pen 2 olarak arattığımda basesusun kalemleri var. Onların baya iyi olduğunu duyuyordum. Tablet piyasaya çıktıktan sonra kalem seçeneklerinin artacağını düşünüyorum. Az bi zaman sonra.

@Marek Sapara
Hocam pad 7 daha mantıklı olur. Hocamın dediği gibi ekran olarak çok geride kaldı ipad. Heleki bu kadar yeni güncel ürünler çıkmışken. Pad 7 olsun veya benzerlerinin gerçekten ekran çözünürlük ses vb özelliklerde ne kadar iyi olduğu ortada. Bı zamanda güncel ürün almak daha mantıklı bence. Misal pad 7 de ki ekran bambaşka bişey olmuş gerçekten

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı