15.000 TL laptop önerisi

Bütçe
15000

rraeyz

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar piyasa sürekli değişiyor o yüzden yeni konu açma gereksinimi duydum. 15.000TL bütçem var. Oyun oynayıp oynamama konusuna karar veremedim o yüzden hem oyun için hem de normal kullanım için. Yani hem ekran kartlı hem ekran kartsız laptop önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim.

Valorant Minecraft CS2 Dota PUBG gibi oyunlar oynayacaksan okey ama ekran kartı isteyen God of War RDR 2 gibi oyunları kaldırmaz ve maalesef 15k bandında ekran kartlı laptop yok 20'ye çıkman gerek ama 15 bine masaüstü var toplarsın

Valorant Minecraft CS2 Dota PUBG gibi oyunlar oynayacaksan okey ama ekran kartı isteyen God of War RDR 2 gibi oyunları kaldırmaz ve maalesef 15k bandında ekran kartlı laptop yok 20'ye çıkman gerek ama 15 bine masaüstü var toplarsın
Teşekkür ederim hocam bir de şu bilgisayar var sizce nasıl: ACER Aspire 5 Intel Core i5-12450H 8GB 512GB SSD DOS 15.6

Gayet güzel ancak sadece işlemci olduğu için RAM kullanımı normale göre fazla olacaktır tavsiyem 16 GB RAM almanız ancak imkanınız yoksa 8 GB RAM'de işinizi Valorant CS gibi oyunlarda görecektir YouTube'dan böyle test videolarına bakıp almanı tavsiye ederim link bıraktım

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Gayet güzel ancak sadece işlemci olduğu için RAM kullanımı normale göre fazla olacaktır tavsiyem 16 GB RAM almanız ancak imkanınız yoksa 8 GB RAM'de işinizi Valorant CS gibi oyunlarda görecektir YouTube'dan böyle test videolarına bakıp almanı tavsiye ederim link bıraktım

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yardımlarınız için teşekkür ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı