Şöyle söyleyeyim ben 7.nesil i3 ile Valorant oynuyordum bu işinizi görür ama işlemci sonu u ile bittiği için enerji tasarrufludur ama performansı h sonluya göre yavandır.
Valorant'ta 150-200 arası fps gösteriyor LoL videosu bulamadım ama 60 FPS altına düşmez büyük ihtimalle.
Mid ayarlarda 720p 1334u ile 50 fps alıyorum GTA 5 de. Lolde verir.U serisi bir işlemci LoLde adam akıllı performans vermez bence.
Anladım mantıklı mı peki bu tarz bir cihazı almak bir beklentim yok dediğim gibi. 2. ele çok bulaşmak istemiyorum çünkü laptoplarda hangi ilana baksam birinin bataryası ölü 10 dk sonra kapanıyor öbürünün klavye tuşları bozuk temiz cihaz yok.
Lolun geç oyunda optimizasyon olarak bayılması bi düşündurttü ama kaldırır yüksek ihtimal.Mid ayarlarda 1334u ile 50 fps alıyorum GTA 5 de. Lolde verir.
Aynı cihazı 9 ay önce eşime aldım ve oyun test etmek istedim hocam ama o FPS'i nerede gördünüz imkansız.
Hani işinizi görür ama fazla beklentiniz olmasın yani LoL'de orta ayarlarda ben 100 FPS alıyordum bu sistem ile orta ayarlarda 150 200 FPS alırsınız diye düşünüyorum tabii RAM takviyesi ile.
Kaldırmayı geç yüksek ayarlarda bile oynatırLolun geç oyunda optimizasyon olarak bayılması bi düşündurttü ama kaldırır yüksek ihtimal.
Şu videoda testi var. Aynı işlemcinin testini bulamadım ama uçurum olduğunu zannetmiyorum.
Ekran zaten 60 Hz olduğu için 60 FPS'in altına düşmemesi TF'lerde vs. yeterli benim için.
Şu videoda testi var. Aynı işlemcinin testini bulamadım ama uçurum olduğunu zannetmiyorum.
Ekran zaten 60 Hz olduğu için 60 FPS'in altına düşmemesi TF'lerde vs. yeterli benim için.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.