5 584297 Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Eylül 2022 Mesajlar 16.868 Çözümler 19 18 Şubat 2023 #11 RyaeN dedi: Sisteme baktım beğendim istediğim gibi monitör de güzel sadece klavye mouse ve kulaklık kaldi geri kalan parayla tam yeticek mi acaba Genişletmek için tıkla... Yeter hocam neden yetmesin konu açarsanız ayrı ayrı öneriler gelir donanımdan kısmayın yani derdim o.
RyaeN dedi: Sisteme baktım beğendim istediğim gibi monitör de güzel sadece klavye mouse ve kulaklık kaldi geri kalan parayla tam yeticek mi acaba Genişletmek için tıkla... Yeter hocam neden yetmesin konu açarsanız ayrı ayrı öneriler gelir donanımdan kısmayın yani derdim o.
5 599108 Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Kasım 2022 Mesajlar 11.904 Çözümler 23 18 Şubat 2023 #12 RyaeN dedi: Sisteme baktım beğendim istediğim gibi monitör de güzel sadece klavye mouse ve kulaklık kaldi geri kalan parayla tam yeticek mi acaba Genişletmek için tıkla... İdarelik bir şeyler alabilirsiniz. İşinizi görür.
RyaeN dedi: Sisteme baktım beğendim istediğim gibi monitör de güzel sadece klavye mouse ve kulaklık kaldi geri kalan parayla tam yeticek mi acaba Genişletmek için tıkla... İdarelik bir şeyler alabilirsiniz. İşinizi görür.
Latto Decapat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2023 #13 Sağlam kulaklık arıyorsan DT770 PRO öneririm. Müzik dinlemekten ve oyun oynamaktan baya baya zevk alırsın. Özellikle müzik dinlemeyi seviyorsan.
Sağlam kulaklık arıyorsan DT770 PRO öneririm. Müzik dinlemekten ve oyun oynamaktan baya baya zevk alırsın. Özellikle müzik dinlemeyi seviyorsan.