15.000 TL saat önerisi

ucserin

Kilopat
Normalde akıllı saat kulanan birisiyim. Son zamanlarda mekanik saatlere ilgi duymaya başladım. Bütçem 15.000 civarında. Önerilerinizi bekliyorum.

Merhaba.

Bu tarz saatleri sever misiniz bilmiyorum ama yine de önermek istedim.

Seiko SSB405P ve Seiko SSB397P modellerini de inceleyebilirsiniz.
Ancak bu bütçede alınabilecek en mantıklı seçenek konusunda arkadaşlarla aynı fikirdeyim: Citizen Tsuyosa.

Merhaba.

Bu tarz saatleri sever misiniz bilmiyorum ama yine de önermek istedim.

Seiko ssb405p ve Seiko ssb397p modellerini de inceleyebilirsiniz.
Ancak bu bütçede alınabilecek en mantıklı seçenek konusunda arkadaşlarla aynı fikirdeyim: Citizen tsuyorsa.

Hocam Citizen Tsuyosa için bütçeme uyan, sadece beğenmediğim renkler var açıkçası. Ben de kendim bakarken Seiko modellerine bakmıştım. Genel olarak daha düz siyah, gri, gümüş gibi renklerden oluşan bir saat bakıyorum açıkçası.

Hocam Citizen Tsuyosa için bütçeme uyan, sadece beğenmediğim renkler var açıkçası. Ben de kendim bakarken Seiko modellerine bakmıştım. Genel olarak daha düz siyah, gri, gümüş gibi renklerden oluşan bir saat bakıyorum açıkçası.
Seiko'nun SRPD serisine bakabilirsiniz, çeşit çeşit renkli modelleri mevcut. Ya da Citizen Promaster'lar var yine dalgıç saati olarak. Tarz belirtmediğinizden diver önerdim, dress watch tarzı arıyorsanız da sahibinden yurt dışından getirilip satılan Orient Bambino'lara bakabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı