15.000 TL sistem önerisi

Bütçe
15000

Redd21

Decapat
Daha fazla  
Merhaba,
Günlük kullanımda ofis, toplantı görüşmeleri işleri için bir kasa toplamak istiyorum. Bütçem 10000-15000 TL. İşlemci gücü yüksek bir PC olsun istiyorum. İlerleyen süreçte ekran kartı eklemesi yapıp hem oyun hem iş için kullanabileceğim bir hale getirmek istiyorum. Ama bir süre oyun veya yüksek iş gücü gerektirecek bir şey yapmayacağım için ileride yükseltmek istiyorum. O yüzden ileriye dönük uyumlu parçalar önerebilirseniz çok sevinirim.

(İleriye dönük çok amaçlı kullanmak istediğimden şu an için laptop almak istemiyorum)

Son düzenleyen: Moderatör:
ddr4 tek seçenek gibi kalıyor eğer kamera falan alırsanız.

ikinci el olurmu?

DDR4 tek seçenek gibi kalıyor eğer kamera falan alırsanız.

İkinci el olur mu?

DDR5 denk getiremez miyiz bir şekilde, çok az daha arttırabilirim fiyatları. Bütçe içinde de monitör klavye mouse dahil değil onlar var elimde. Sadece kasa için 15000 civarı hocam.

Ekstra anakartların slotlarına bakarak alabilirsin. İleride anakart değişmeden gitmek istersen diye.

Sağ ol hocam dediğin gibi yaptım 15.5a geldi sistem geri kalanları yavaş yavaş toplayacağım kamera vs teşekkür ederim.

Sağ ol hocam dediğin gibi yaptım 15.5a geldi sistem geri kalanları yavaş yavaş toplayacağım kamera vs teşekkür ederim.
Kasa oto olarak everest seçili onu fsp yaptınız mı ?

Aman hocam patlar falan .

Anakartı b650 den standart seçiliye getirin. PSU daha elzem dikkat verilmesi lazım.

veya MSI mag force 600w seçin.

@Redd21

Son düzenleme:
Kasa oto olarak Everest seçili onu FSP yaptınız mı?

Aman hocam patlar falan.

Anakartı B650'den standart seçiliye getirin. PSU daha elzem dikkat verilmesi lazım.

Veya MSI MAG Force 600W seçin.

@Redd21

FSP yaptım hocam kasayı anakart MSI Pro B650M düşünüyorum. Nasıl sizce.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…