15.000 TL Sistem Toplama

O model eskidi ve bu sistemin PSU'su değil. Ekran kartını daha uygun fiyatlı olarak başka yerden bakabilirsin. Sinerji'de Gigabyte'nin RTX 2080 modeli 6100 TL civarlarında vardı. PSU olarak en azından Focus PLUS 650 veya bir alt seviyede MasterWatt 650 öneririm. Şu sistemi tekrar ayarlayalım fiyat araştırması yaparak.

Dostlarım bütçeyi çok abartmadan 19.000 sınırına revize ediyorum.Doların günden güne düşüşler içinde olacağını düşünürsek ve şuan 5.50 seviyesinde gezinirken

Genel maksat 2k oyun için ve mesleğim öğretmenlik beyefendi konuyu genele açarken kendince kendim hakkındaki bilgileri kırptığından sebep belirtmek gerek tekrar. Öğretmenlik işleri için ve ek olarak şuan her nekadar 8700k önde olsada gelecekte çoklu çekirdek artınca nolur bilmiyorum
Samsung LC32HG70QQMXUF (C32HG70) Monitör monitör beklentim bu ve muadili

Şöyle bir göz önüne alarak sistemi düzelteyim.
Captcha Verification
Gigabyte X470 AORUS Ultra Gaming AMD X470 Soket AM4 ATX Anakart X470 AORUS ULTRA GAMING - Nanokatalog
G.Skill Aegis 8GB DDR4 3000Mhz RAM F4-3000C16S-8GISB - Nanokatalog X2
Captcha Verification
Captcha Verification
Captcha Verification
NZXT H500i Mid Tower ATX Akıllı Beyaz Bilgisayar Kasası
Captcha Verification
16738,09 TL
Monitör Captcha Verification
Dahil 19.240,89 TL
Bütçeyi aştım ama RTX 2080 Ti eklemek için. Düşürmek için kasa veya PSU değiştirebilir size kalmış. İsterseniz 270R ekleyebilirsiniz ama ne kadar iyi olur bilemem. @Oreki böyle olmuş mu? Değişmesi gereken bir şey var ise değiştireyim. Bütçeyi düşürmek için falan.
Şöyle biraz daha araştırdım şu kasada uygun gibi duruyor.
Phanteks Enthoo Pro M ATX Cam Kapaklı Siyah Bilgisayar Kasası

Son düzenleme:
Şimdi öncelikle ekran kartının 2080 olmasını istiyorum geleceğe yönelik olması için, 2080 ti oldukça gereksiz zira 2k monitör hayli hayli yeterli gelir sanıyorum
kasa olarak neden h500p beğenilmedi bilemiyorum ama +- yönleriyle altını doldurursanız
Birde tek bir yerden ve tabiki güvenilir yerden toplanması sizce nasıl olur böyle çok uğraştırmaz mı?

inşallah bu uçuk sistemi hayali olarak toplamıyodursun bukadar insan ciddiye alıp vaktini ayırıyo.
Bazılarının hayali olarak topladığına eminim.

Hayali olarak toplayan insanlar konusunda bilgim yok ancak bir öğretmenin böylesine vakit israfı işlere girişmesini düşünmüyorsundur umarım. Sanırım sistemi belirttiğiniz monitör dahilinde kendim toplamam gerek kimsenin vaktini almaya ihtiyacım yok! Nanokatalog güvenilir mi ?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı