15.000 TL telefon tavsiyesi

Bütçe
15000

Xenonium

Picopat
Yer
Malatya
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Intel® Alder Lake Core™ i7-12700H

NVIDIA® GeForce® RTX3050 Max-Performance 6GB

16GB (2x8GB) DDR4 1.2V 3200MHz SODIMM

1TB M.2 SSD + 4TB WDElements HDD
Bütçem 15.000TL. Kameraya pek önem veren bir kişi değilim benim için ileriki yılları götürecek. Oyun performansı iyi 60-90 FPS gibi. Bir telefon arıyorum.

Dostum o bütçelere fazla kaliteli marka yok. Tecno, Infinix, Honor x9b vs güzel duruyor, göz alıcı özellikleri var ama kesinlikle uzun ömürlü değiller. Uzun yıllar götürsün istiyorsan en iyi seçeneğin Samsung A35. Ben senin için araştırırken üstte arkadaş linkini atmış bile. Başka markalara bakma. Kullandım, biliyorum. Yd alırım dersen daha farklı şeyler de önerebilirim ama yurtiçi en iyi seçenek A35 5G 256gb.

Oyun performansı olarak A35 önermiyorum şahsen, güncelleme desteği olarak iyi ama bu telefon çok ısınıyor. Bende Redmi Note 10 Pro var donanım olarak A35'ten daha düşük bir cihaz fakat iki cihaz ile de 1 saat oyun oynandığında ben orta-yüksek ayarlarda 110-120 FPS alır iken A35 düşük ayarlarda 85-90 FPS alıyor.

Nothing phone 1 aldım. Mükemmel bir telefon. Türkiyede hakkettiği değeri görmeyen nadide bir telefon. Performans açısından bir sıkıntısı yok. Teşekkürler herkese.

Yeni konular

Geri
Yukarı